Hvordan naile julegavene..! 

Nok en giftguide? Er det virkelig ikke nok bloggere som lager disse innleggene, Helene? Spør du meg, så nei! Selv så kan jeg aldri få nok inspirasjon når det kommer til gaver. Nå er jeg veldig glad i å gi personlige gaver som jeg vet folk vil elske, men litt inspirasjon er alltid til hjelp om kreativiteten skal si litt stopp. Så i dag tenkte jeg å dele med dere en guide med gaver jeg hvertfall hadde blitt glad for om jeg fant under treet i år.

Rituals..

Rituals er helt ærlig et av mine favoritt merker når det kommer til hudpleie. Jeg vil si jeg kan kalle det hudpleie, men samtidig har de så mye annet. Kanskje velvære er et bedre ord for det. Men uansett, Rituals er et fantastisk merke som jeg har fått øynene opp for etter jeg fikk et gratis produkt derfra når jeg handlet på Sephora i Juni. Jeg fikk da en foaming shower gel, og ja, jeg var frelst fra første vask. Og dere kan tro jeg ble snurt når Rituals faktisk åpnet en butikk i Tønsberg uken før jeg flyttet til Trondheim! Snakk om timing.

Akkurat nå har Rituals en limited edition serie ute for salg. Og om det er andre som meg der ute, som er dårlig på å unne seg velvære med gode produkter, kan dette være den perfekte gave å finne under treet. Denne serien dere ser på bildene over her har en duft av søt appelsin og kanel. Selv var jeg utrolig skeptisk, da jeg ikke er noe særlig fan av kanel. Men den delen av duften er virkelig så svak at jeg vil si at det kun er undertoner av kanel. I denne serien finnes det både body scrub, body lotion, foaming shower gel (stor favoritt hos både meg og samboeren), buble bath, te, duftlys og duft pinner. Du finner hele kolleksjonen HER. Selv har jeg ikke de to sistnevnte tingene, men uansett hva jeg hadde fått fra denne serien (eller fra Rituals i seg selv) hadde jeg vært sjeleglad resten av kvelden! Gave derfra er den perfekte gaven i mine øyne. Jepp, jeg elsker merket såpass!

Kobo…

Duftlys er jo alltids en slager når det gjelder å kjøpe gaver. Det er jo blitt veldig inn det med å ha duftlys i hjemmet. Flere og flere har hoppet på denne trenden de siste årene, og jeg kjenner at det ikke gjør meg noen ting om denne trenden skulle fortsette lenge. Men det som kan være vanskelig med å gi duftlys er at man ikke alltid vet helt sikker hva denne personen vil foretrekke. Det går jo selvfølgelig an å smugtitte på det de allerede har hjemme, eller flette det naturlig inn i en samtale. Men om dette ikke er så lett går det fint an å gå for noe safe. Vanilje lys er gjerne en veldig fin vei å gå, gjerne med noen andre undertoner som gjør at det ikke blir for søtt. Og pass på! Om det er veldig sterk lukt så kan det fort få folk til å rynke på nesa. Og det vil vi ikke!

Dette stearinlyset har jeg selv på badet. Det er en frisk duft av Opal Basil (?) med undertoner av mandarin og mint blader. Dette gjør duften veldig frisk og godt egnet til å ha på badet. Den er fra Kobo, og er et lys kun laget av soya, noe jeg selv syntes er litt spennende. Kobo har mange kolleksjoner og ikke minst lukter man kan velge blant. Du finner en oversikt over kolleksjonene HER og du finner nøyaktig det lyset dere ser på bildene over her, HER.


GHD Copper Luxe Collection…

Nei, vi kan ikke ha en juleguide uten å nevne GHD. GHD er nemlig ikke bare rå på designet til produktene sine om dagen, men de har også de beste gavepakkene. Årets gavepakker består mye av Copper Luxe kolleksjonen deres, og hva skriker mer jul enn dette? Men de har også platinum styleren i svart og hvit i gavepakkene hvis det er heller noe for din smak. Selv har jeg Platinum styleren i hvit. En nydelig styler eller hårføner i en fantastisk kobber farge er begge strålende gaver. Om du kjenner noen som mangler enten en styler eller hårføner, eller rett og slett bare trenger en oppgradering, så kan du finne årets kolleksjon HER.

Og forresten, til helgen skal jeg faktisk gi bort den styler gavepakken dere ser på bildene over. Det er en helt ny pakke jeg har blitt tilsendt for å gi ut til en av dere. Så om du ønsker deg en styler til jul eller er så snill at du skal gi vekk en til en venn du vet ønsker seg det mer enn annet, har du nå sjansen til å vinne en! Så følg med på bloggen på lørdag, da får du vite hva du må gjøre for å delta!

Daniel Wellington klokke…

Denne har jeg jo allerede skrevet et eget innlegg om, som du kan finne HER. Men jeg følte ikke at jeg kunne unngå å nevne den i dette innlegget og. Det er jo en fantastisk gave som jeg vet at både mange jenter og gutter vil bli glade for! Det er spesielt mange som i det siste har falt for den nyeste kolleksjonen til Daniel Wellington, Classic Black. Selv elsker jeg denne klokka, og bruker den hver dag for tiden. Kanskje fordi de andre klokkene mine er litt mer utdatert, men det er en annen sak. En lekker gave jeg vet for sikkert at jeg hadde blitt sjeleglad for! Hadde blitt glad for en av de andre kolleksjonene også, hvertfall nå som jeg har denne varianten!

Gavekort til personlig almanakk eller polaroid kamera…

Til bloggeren, youtuberen eller bare rett og slett den personen du kjenner som liker å holde orden i livet sitt. Gavekort som man kan bruke på en egen designet personlig almanakk er jo ikke annet enn perfekt. Selv har jeg hatt 4 eller 5 stykker derfra selv, og de er aldri en skuffelse! Den dere ser på bildet designet jeg selv og fikk i posten i September. Og det som er ekstra greit er jo det at man kan starte almanakken på akkurat den måneden man ønsker. Vil man starte med en gang kan man starte den fra Desember, om du vil vente til litt utpå nyåret kan du alltids starte den i Februar eller Mars. Det er helt og holdent opp til deg! Og jeg hadde blitt glad for et gavekort på den siden nå, selv om jeg allerede har en, det betyr jo bare at jeg ikke må betale selv neste gang jeg trenger en.

Polaroid kamera er veldig inn og ut av trendbildet hele tiden, men selv så digger jeg det. Jeg har hatt min i nærmere 3 år, og det har selvfølgelig gått mye opp og ned på hvor mye jeg har brukt den. Men jeg har den siste måneden bestemt meg for å bruke den mer. Jeg så nemlig gjennom den gamle scrapbooken min, og det var så gøy å se tilbake på alle minnene jeg tok vare på med dette kamera. Derfor har jeg bestemt meg for å bli flinkere til å bruke det igjen. Allerede hittil i Desember har jeg tatt 5-6 stk, og jeg gleder meg til å sette sammen alle bildene fra Jula i en ny scrapbook. Akkurat dette tror jeg ikke at jeg er alene om når jeg sier det er gøy!

But that`s it for my giftguide! Jeg håper du hvertfall ble litt inspirert og ikke minst glad for at jeg skal gi bort en GHD styler til helgen. Jeg gleder meg hvertfall til å sette igang med giveawayen, og se hvem som vinner. Og hvor i verden den personen befinner seg.

Selv har jeg de fleste gavene i boks allerede, men mangler til foreldrene mine og søsteren min. Så føler jeg har vært forholdvis tidlig ute i år, og det er godt å kjenne på. Og de jeg har kjøpt ligegr faktisk pakket inn under juletreet. Det er nok mest fordi jeg syntes det ser mer helhetlig og fint ut, men det er jo ikke noen ulempe at de er klare til vi reiser sørover til jul.

Hva med deg? Hvordan ligger du an med gaveshoppingen? Og var guiden min i det hele tatt noe til hjelp? 

// Innlegget inneholder sponsede produkter

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *