GIVEAWAY – GHD V GOLD STYLER PREMIUM GIFT SET

Dag 10 av blogmas er her og det er tid for månedens andre konkurranse!! Og det er ikke akkurat en liten premie. Jeg skal nemlig i dag dele ut en GHD V Gold Styler Premium Gift Set. Denne konkurransen er i samarbeid med GHD, så det er takket være dem jeg kan gi dere en så fin premie. Selv har jeg den hvite originale GHD platinum styleren, og den er helt fantastisk. Jeg bruker den til retting, krølling, bølger, ja alt mulig. Den er lett å håndtere og ikke minst er den utrolig lekker å se på.

Denne nye og limitede versjonen syntes jeg faktisk er enda mer lekker, så må si jeg er misunnelig på den personen som vinner denne!  Denne konkurransen er egentlig i hovedsak på min youtubekanal, så du må nok over dit for å delta. Men jeg har ganske enkle kriterier, så tror ikke det skal bli noe problem.

Så det du må gjøre for å delta i konkurransen er:

  1. Subscribe til youtubekanalen min.
  2. Og kommentere under DENNE videoen, hvor du oppgir mail slik at jeg kan kontakte deg om du vinner!
  3. Håpe på det beste!


Det er rett og slett det eneste som skal til for at du har muligheten til å vinne denne styleren. Og jeg kommer selvfølgelig til å sjekke om du faktisk har fulgt kanalen min og ikke bare kommenterer. Så om du ikke har fulgt kanalen min, så trekker jeg en ny vinner. Og jah, vinneren trekkes dagen før neste konkurranse publiseres, altså den 17. Desember. Denne dagen må du følge med på mailen din slik at jeg får adressen din fortest mulig og ikke minst slik at jeg får sendt den til deg og at du får den fortest mulig!

Ha en strålende dag videre, og lykke til i konkurransen! 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *