My Winter Pamper Routine!

Vi liker alle å unne oss selv litt skikkelig hjemme-spa tid en gang i mellom. Selv er jeg mest på dette om vinteren da det er da jeg må passe mer på huden min. Huden blir så fort tørr når man går fra det kalde været ute til den varme luften inne. Det tørker den ut, og man må rett og slett ta i et par ekstra hakk for å passe på huden enda litt bedre. Og i dag tenkte jeg å dele med dere hva jeg liker å gjøre de kveldene jeg bestemmer meg for å få et skikkelig hjemme-spa moment!

+ Dusje og bruke såpe som lukter ekstra godt og som minner meg om denne tiden av året.

Jeg viste dere jo denne serien fra Rituals i giftguide innlegget mitt, og det er denne jeg har brukt nå de siste ukene. Serien lukter himmelsk og gir en fantastisk resultat. I dusjen pleier jeg å bruke sugar scruben først, deretter bruker jeg foaming showergel. Disse produktene har vært to reddende engler for min vinterttørre hud (som nå ikke eksisterer lenger.) Skrubben gjør en god jobbe med å skrubbe vekk det jeg  har av død hud på kroppen, dette er jo da gjerne også den tørre huden. Men det som er så fantastisk ved den er det at den samtidig er fuktighetsgivende. For når jeg skylder av alt av skrubben så etterlater den huden min glatt og myk allerede. Med denne er det praktisk talt ikke nødvendig å bruke body lotion etterpå, men jeg gjør det selv om. Du føler deg også mye mer fresh etter å ha brukt en skrubb og såpe som lukter såpass godt. Jeg overdriver virkelig ikke.. Jeg elsker disse produktene! 

+ Peel-off ansiktsmaske og en deilig fuktighetskrem etterpå.

Ansiktsmaske er noe jeg ikke er så flink til å bruke. Det er rett og slett fordi jeg glemmer det så fort. Jeg lar meg selv ikke tenke på at jeg faktisk kan gjøre det og det samtidig som jeg har på en ansiktsmaske. Men de dagene jeg har bestemt meg for å ha en skikkelig pampersession da er jeg rask med å finne frem ansiktsmasken. Selv så bruker jeg denne peel-off masken dere ser på bildene. Den er utrolig god, fuktighetsgivende og ikke minst så får du en nydelig glød i ansiktet etterpå. Grunnen til at jeg liker denne så godt er fordi den er så avkjølende å ha på huden, og jeg elsker rett og slett følelsen jeg får når jeg tar den på. Også er det jo selvfølgelig deilig å smøre et tjukt lag med fuktighetskrem i ansiktet etter at masken er av.

+ Smøre inn kroppen med bodylotion.

Dette nevnte jeg jo kort i det første punktet, men jeg tenkte jeg kunne si noe om dette i et eget punkt. For selv om dette er noe jeg syntes er deilig i etterkant og gjerne skulle gjort det mer, så hater jeg det. Jeg hater å måtte vente litt ekstra med å ta  på meg klærne og jeg liker rett og slett ikke den klamme følelsen, men det må desverre til nå og da. Jeg har da to alternativer som jeg pleier å bytte på å bruke. Jeg bruker selvfølgelig den fra samme serie av rituals som skrubben og såpen jeg snakket om tidligere, men jeg bruker også en annen fra Burts Bees. Den fra Rituals er en tjukk og god krem som virkelig tilføyer all den fuktigheten huden din vil trenge i løpet av vintermånedene. Denne er faktisk så tjukk og god at jeg ikke trenger å påføre den mer enn et par ganger i løpet av uken. Jeg bruker den gjerne de dagene jeg bruker skrubben i dusjen, rundt 2 ganger i uken.

Ellers bruker jeg en fra Burts Bees hvis jeg skal noe spesielt eller vil føle meg enda litt mer smashing. Denne body lotionen har nemlig shimmer i seg, som gjør at etter at den er tørket inn i huden så gir det armene og beina dine en fantastisk glød. Så når jeg skal på fest, vi får besøk eller som sagt, at jeg vil gjøre det lille ekstra, så bruker jeg denne. Da ser beina mine nydelige ut i den kjolen, armene mine ser mer gyllene ut, og ikke minst så gir den deg den ekstra selvtilliten du noen ganger trenger! (Glemte desverre å ha med denne på bildene..)

+ En kopp med varm toddy mens jeg ser på youtubevideoer, gjerne vlogmas.

Dette er gjerne det jeg kan sitte å holde på mens jeg venter på at ansiktsmasken skal gå fra gele til en fast maske. Dette tar rundt 15 minutter og det er perfekt tid for å lage meg en kopp toddy og se på vlogmas. Det er hvertfall gjerne det jeg ser på nå før jul, men i løpet av de neste vintermånedene finner jeg alltids noe annet å se på. Jeg er ikke så vanskelig akkurat der! Det finnes jo også mange filmer å velge mellom, men da sitter jeg gjerne med masken på liiiitt for lenge. Men med den masken jeg bruker er det heldigvis ikke så farlig. Jeg har faktisk delvis vlogmas selv denne måneden, så sjekk dem ut HER om du kunne tenke deg å se!

+ Ingen pamper routine uten levende lys som lukter ekstra godt!

Duftlys.. Du må ha duftlys om du skal ha en fullkommen spa kveld. På badet har jeg et konstant, men jeg tenner det sjeldens på spakvelder. Det er nettopp fordi alle såpene og produktene jeg bruker gir så god lukt til rommet i seg selv at det ikke er nødvendig. Men så fort jeg setter meg i stua blir stearinlysene på tv-benken tent, lysene på bordet og ikke minst duftlyset vi har i vinduet. Nå før jul har jeg et som lukter, jah, alt som har med jul å gjøre egentlig. Når jeg har bedt diverse folk beskrive lukten på lyset har de gjerne brukt det samme ordet, og det er; JUL! Så nå de dagene her dufter leiligheten himmelsk av jul og bakst på grunn av dette lyset, og jeg elsker det!

Pleier du å gjøre mye av det samme når du har spa-kvelder hjemme? Hva gjør du evt annerledes? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *