Finally.. I have been waiting for you.

I helgen kom endelig snøen til Trondheim også dere! Bank i bordet. Jeg har ventet noe som føles evig lenge på at snøen skal komme for å bli, og hittil har den blitt (enn så lenge.. begynte å regne nå). Hele Lørdagen snødde det, og på søndag var det et tjukt hvitt lag på bakken, og det var faktisk også hint av blå himmel. Det er det lenge siden vi har sett noe ordentlig til. Det har rett og slett regnet så mye de siste ukene at det føles ikke ut som det har gjort annet. Men søndagen det var en fin dag, tross for at det fort skyet over igjen. Intet regn dukket opp, og da er jeg fornøyd. Og ikke minst så fikk jeg tatt både antrekksbilder og vi hadde årets første tur til julemarkedet i byen. Det var utrolig koselig, og jeg skal faktisk tilbake i morgen, så skal prøve å få tatt noen stemingsfulle bilder slik at dere også får sett. Hvis ikke så følg med på insta, jeg har nemlig blitt en flittig bruker av instastory; helenelekven.

På søndag var jeg virkelig sliten etter en lang uke med mye arbeid, så å style seg skikkelig opp var ikke noe alternativ. Da ble det bare å slenge på seg olabuksa og en av de varmeste genserne, for det var også ganske så kaldt. En enkel jakke utenpå, og burberry skjerfet for å style det hakket mer opp. Noe så enkelt er noen ganger bare det beste!

Jakke – Only (ganske gammel)     Bukse – Bikbok     Genser & Solbriller – Kappahl (sponset)    Skjerf – Burberry
Sko – DinSko     Veske – MK

Hovedgrunnen til at jeg drar innover til byen i morgen er det at jeg skal handle litt julegaver. De siste julegavene skal handles inn og da slipper jeg å tenke noe mer på det de neste ukene opp mot jul. Jeg har vell egentlig aldri vært så tidlig ferdig noen gang. Jeg har jo vært tidlig ute med pynting, baking og forsåvidt gaver. Nå skal vi jo sørover neste uke, så syntes jeg har vært akkurat tidlig nok ute med det meste. På den måten har jeg hvertfall vært sikker på at jeg har fått gjort alt jeg ville før jul. Og jeg kan gjøre ting flere ganger, ikke minst! So far so good hvertfall!

Ha en fantastisk dag! Og er dere blant de heldige som har hatt snø lenge, eller fortsatt venter på det? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *