Our Christmas Home!

Nysgjerrige som vi mennesker er av natur, liker vi alltid å se hvordan andre har det hjemme hos seg selv. Slik er også jeg. Spesielt rundt juletider! Det regner jeg med at vi er fler om og jeg har da satt sammen en liten video som viser dere hva slags juledetaljer vi har her i heimen i år.

Dette er jo første året vårt i egen leilighet. Så å kjøpe alt vi (les: jeg) hadde lyst på, har ikke vært mulig. Så en leilighet som skriker jul, det er det ikke, men jeg vil så absolutt si meg fornøyd med det vi har fått til. I stua er det helt klart jul! Som sagt så er det jo tross alt det første året her. Det blir nok hakket mer i andre rom neste år om jeg kjenner meg selv rett!

Men jeg håper hvertfall at videoen falt i smak og fortell meg gjerne hva du syntes! Det er gøy å høre! 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *