My outfits of 2016!

Dette året har virkelig ikke vært det beste når det kommer til bloggen. Jeg har vært demotivert og gleden var ikke til stede lenger. Altså rene kontrasten til 2015, og det ser jeg også på antall lesere. Men nå som motivasjonen og gleden er tilbake håper og tror jeg at det vil forandre seg igjen. Men jeg vil i dag likevell se tilbake på årets antreksbilder for å mimre og ikke minst se om stilen min har forandret seg noe.

Selv vil jeg si at mye er fortsatt det samme, men jeg har en hel del andre tanker i hodet når jeg går og shopper nå i forhold til et år siden. Jeg er mer bevisst på hva jeg kjøper. Jeg kjøper mindre plagg til en dyrere penge, men også bedre kvalitet. Jeg har blitt mer bevisst når jeg handler og selv liker jeg det godt. Og når det koster mer så skal det mer til for at jeg kjøper et plagg, da må jeg virkelig elske det. Men det er vell egentlig litt sånn det burde være? Hvis ikke blir det mye kjøp og kast som mange i vår generasjon er flinke til.  picmonkey-collagepicmonkey-collage1picmonkey-collage2picmonkey-collage3

Og jeg ser også at antrekksbilder var mer normalt for meg å poste det første halvåret av 2016, enn det det har vært nå de siste månedene. Det er nok rett og slett fordi jeg ikke har følt meg komfortabel med utseendet mitt, og jeg har hatt litt problemer med det. Men nå som jeg er igang med trening og sakte men sikkert jobber mot det jeg ser på som bra nok blir det nok mer antreksbilder igjen etterhvert! Det får hvertfall tiden vise. Det var uansett gøy å se tilbake på diverse antrekk fra 2016, og jeg ser nå at det er noen som ikke er med også, men slik ble det nå. Dette er de utvalgte fra 2016!

Hvilket av antrekkene likte du best? Selv tror jeg at jeg likte antrekket med den blomstrete Ganni toppen og det stramme skjørtet eller det siste bildet til høyre best! (Og vi kan vell helt klart se hvilken veske som er favoritten?)

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *