Our Gingerbread House

Vi reiser jo hjemover til Tønsberg neste uke, og vi fant ut at det kanskje var på tide å sette sammen pepperkakehuset vi hadde laget. Vi lagde delene forrige torsdag, for fri hånd, før vi  pynta på søndag og satte sammen på tirsdag. Tror jeg.. Det går litt surr i dagene, men uansett, det tok tid før det var helt på plass. Men nå pryder det tv- benken, så gjett om det er jul i stua! Julegavene er også i boks etter at jeg var en tur i byen her om dagen. Jeg tok ikke noe særlig med bilder på markedet heller, men om dere er nysgjerrige på det kan dere se klipp i DENNE vloggen. Jeg var på juleshopping, og var ganske så pratsom denne dagen.

Men jeg må innrømme at vi ble ganske så fornøyde med resultatet på pepperkakehuset! Uten noen eksakt mal, alt for fri hånd, så ble dette imponerende, om jeg får si det selv. Kan kanskje ha noe å gjøre med at Mathias var så nøye på centimeterne at det ikke var rom for feil. Men man ser selvfølgelig at det er hjemmelaget, ikke at det gjør meg noe. Det er noe ekstra sjarm med pepperkakehus som er ordentlig hjemmelaget. Misforstå meg rett, vi har brukt ferdige former selv tidligere, men man blir stolt av å gjøre alt selv!

Hva syntes du om pepperkakehuset vårt? Og hvordan ligger du an i forhold til jul nå?

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *