What to wear for christmas!

Dette kommer kanskje hakket i siste liten og det er nok mange som allerede har funnet ut av hva man skal ha på seg på julaften. Men jeg vil likevell dele med dere litt forskjellige ideer. Som dere kanskje ser på thumbnailen på videoen så har jeg valgt litt av hvert. Jeg har forskjellige stiler, men for det meste mørke farger. Jeg var selv på utkikk etter en rød kjole i år, men jeg fant rett og slett ikke den perfekte røde kjolen.. Men jeg håper du hvertfall liker videoen og ikke minst at du kanskje blir litt inspirert om du enda ikke vet hva du skulle gå med!

 

 

Hva er din plan for jul? Skal du hjem til familie eller skal du feire hjemme hos deg selv?

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *