My christmas playlists!

Julesanger hører jula med, og selv har de gått på rundgang en hel del den siste måneden. Og da for ikke å gå lei har jeg laget meg et par forskjellige spillelister. Jeg har en egen spilleliste med de kjente og gode norske juleklassikerne, også har jeg en annen med kun engelske julesanger. Den engelske inneholder også norske artister, men det er sanger på engelsk, så føler de slipper gjennom smutthullet. Og i dag ville jeg da dele med dere mine julelister, slik at du kanskje finner noen nye favoritter eller blir mint på gamle.

Engelske julesanger –> HER          Norske juleklassikere –> HER 

Er ikke mye som slår de gamle og kjente julesangene altså! Men jeg må innrømme at noen går litt i glemmeboken fra år til år, og plutselig hører jeg en på radioen eller på en film, og jeg komemr på at den må addes til lista. Og om du ser noen du føler mangler til lista så er det bare å si i fra, for jeg sier aldri neitakk til innspill på julesanger!

Hvilke sanger er dine Top 3 når det kommer til julesanger? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *