Når tiden ikke strekker til på alt man vil! 

Dagene går virkelig i ett om dagen. Når man ikke er i hjembyen i mer en kun noen få dager, og det er flere kjente man har lyst til å møte i tillegg til flere familiemiddager, så har det nok lett for å bli mye. Men samtidig så elsker jeg det! Jeg elsker å ha mye å gjøre og ikke minst møte de jeg får til når jeg først kan. Jeg skal faktisk hvert øyeblikk avgårde og møte en gammel kollega og venn for en liten sushi date, før jeg må tilbake og pakke kofferten. For etter kveldens familiemiddag setter nemlig jeg og Mathias nesene våre mot fjellet og hytta. SOM vi gleder oss, har bare vært en svipptur innom hytta i sommer, ellers har vi faktisk ikke vært der siden vi feiret nyttår der i fjor. 

Men nå må jeg stikke. Ville bare innom og gi litt lyd fra meg slik at dere ser jeg fortsatt lever, og ikke minst fortelle dere hvorfor tiden ikke helt strekker til når det gjelder bloggen. Men denne helgen på hytta har jeg masse planlagt som Mathias skal hjelpe meg med, så det blir forhåpentligvis ikke så stille her fremover! 

Håper dere alle har en fin romjul! Har dere noen spesielle planer for nyttår? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *