Snuggled up by the fire

Jeg kan ikke beskrive hvor deilig det var å våkne opp på hytta i dag! Det er noe med den avslappende og behagelige følelsen man får så fort man kommer en tur bort og ikke minst opp på fjellet. Været er ikke noe særlig å skryte av i dag, men det gjør meg ingen verdens ting. Jeg har fått begynt på planleggingen av det nye året, jeg har fått redigert litt videoer som jeg ikke har hatt tid til tidligere, og bare kost meg i selskapet til Mathias. Kjenner vi begge hadde godt av en tur bort!

I kveld skal vi kose oss med ost, kjeks og deilig vin mens peisen knitrer i bakgrunn. Ikke si at det ikke hørtes deilig ut?! Jeg gleder meg hvertfall super mye! Det blir nok også mer redigering og planlegging nå de neste timene, men jeg elsker jo og holde på med slikt. Og hvis dere vil vite hvordan jeg skal holde meg organisert med både youtube, jobb, blogg og studier i 2017, kan jeg godt lage en egen post om akkurat det. Jeg føler jeg har funnet det perfekte systemet for meg! Kanskje det er noe som passer deg og? 

Nei, jeg håper dere har det fint de siste dagene av 2016, og at dere gjør det beste ut av de. Det har jeg en følelse av at jeg er godt i gang med hvertfall. Tenk da dere.. 2017… Føler vi gikk inn i 2016 for bare et par måneder siden. Selv om det har vært et forholdsvis bra år, så tror jeg at 2017 virkelig kan bli det året jeg kommer til å huske resten av livet. Ikke vet jeg hvorfor og ikke vet jeg det sikkert, men jeg har en liten følelse at 2017 skal bli helt fantastisk!! 

Ha en super fin fredag! Og føler du deg klar til å gå inn i 2017? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *