Cheese and wine date 

Timene nærmer seg og det nye året er rett rundt hjørnet. Det meste som skulle bli gjort i dag er gjort og vi har i tillegg fått til en fin tur på truger på fjellet bak hytta. Bilder fra den turen kommer i morgendagens innlegg. Men vi har hvertfall hatt en super fin dag så langt, og for å være ærlig har ingen av oss noen følelse av at det er nyttårsaften i dag. Det forandrer seg forhåpentligvis når vi steller oss, setter i gang med middagen ovs. Vi skal hvertfall få en koselig kveld, vi har det såpass bra i hverandres selskap at det å bare være oss to på nyttårsaften ikke er noe problem!

Vi hadde jo også en utrolig koselig kveld i går. Vi koste oss med ost, vin og kjeks, og pratet en god stund. Jeg er utrolig glad i ost og kjeks, og vi hadde det en del da jeg fortsatt bodde hjemme, så det var godt å få litt påfyll på den fronten igjen! Vi hadde ikke så mye utvalg av oster med oss siden det bare er oss to her oppe, og det er jeg som er mest glad i oster, men det var absolutt nok. Stekte baguettbiter med olje og Chaumes ost er en perfekt kombinasjon, og så er det deilig med ritz kjeks, brie og drue på, som da en dessert i oste versjon. Ahh, får vann i munn av tanken! 

Nei, nå får jeg avslutte og etterhvert gjøre meg klar for kvelden. Men før det skal jeg unne meg et deilig bad! Denne høsten vi har bodd i Trondheim har det vært et badekar som har vært øverst på lista over ting jeg savner å ha. Jeg har savnet det å ta et deilig og varmt bad når jeg sitter og fryser og vil bli varm. Jeg har savnet den avslappende tiden man automatisk får så fort man setter seg, og ikke minst så savner jeg følelsen av trøtthet jeg får av å bade. For en som sliter med å sove mer ofte enn jeg får sove hadde det vært greit å ha. Så derfor skal jeg utnytte det når jeg har et tilgjengelig! 

Og sist men ikke minst må dere ha en fantastisk kveld uansett hvilken måte du skal feire eller ikke feire den på! Godt Nytt År Alle Sammen!! 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *