Silver Gradient

God dag alle kjære gode lesere! Koselig å se at dere stadig er innom, og ser om jeg har lagt ut noe. Det motiverer helt klart til at jeg skal få blogget mer. Det er helt sikkert! Og akkurat nå tenkte jeg å vise dere de fine neglene mine som er pyntet og klare til kveldens nyttårsfeiring. Jeg hadde jo egentlig planer om å vise dere juleneglene mine før jeg dro sørover, men det ble rett og slett ikke noe av, så da tyr vi til nyttår istedet. 

Jeg nevnte jo i det forrige negleinnlegget mitt (her) at neglene fra primark imponerte stort. Mamma leste nemlig det, og gjett om jeg var heldig på lille julaften. Da fikk jeg en stor goodiebag med mange forskjellige sett med primark negler, sminkefjerner, nye sokker, Kinder Bueno osv. Det var helt klart en mini julaften å våkne til det! Gjør ikke vondt å ha en familie som bor i Spania fra tid til annen! Og neglene har heller ikke skuffte denne gangen, trikset er bare å gjøre et ordentlig forarbeid slik at de sitter en stund.

Så vi kan trygt si at jeg hadde en god del fine negler å velge mellom når jeg skulle fikse neglene mine til i dag. Men valget falt nokså fort på de dere ser på bildet. Det er nemlig negler som går fra nude til sølv og jeg følte det ikke kunne passet bedre. De kommer ikke så godt ut på bildene som de gjør i virkeligheten, men sånn er det jo men slike små detaljer. Denne gangen valgte jeg å snu neglene på tomlene slik at sølv er innerst og at det går over til nude. Men det var mest fordi det var den veien som passet neglene mine der best. Men på resten av fingrene er de som de skal være! 

Hva syntes du om neglene? Og begynner du å bli klar for årets siste kveld? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *