Happy New Year!!

Den første dagen i det nye året. Dagen mange starter med en liten eller kanskje litt for stor hangover. Dagen hvor alle er motiverte til å starte på nytt og ikke minst den første siden i det første kapittelet i 2017 boka. Selv er jeg også veldig klar og motivert for forandring, men det har jeg vært siden slutten av November. Forskjellen er kanskje bare det at jeg ventet ikke til denne dagen med å starte på forandringene jeg ønsket. Jeg startet da allerede i November. 

Men selvfølgelig kjenner jeg jo på det alle andre kjenner på. Jeg kjenner på den gleden av at dette er starten på det nye året. Jeg kjenner på følelsen at dette året, 2017, skal bli så mye bedre enn det i fjor. Jeg skal virkelig ikke klage, det var et fint år, men samtidig var det langt fra et av mine beste. Derfor tror jeg at jeg er enda mer motivert til å jobbe for det jeg vil nå i 2017. Jeg er jo allerede godt i gang, så hvorfor ikke fortsette?! 

Jeg skal fortelle dere mer om et av valgene jeg har tatt for 2017 senere. Det var et stort og ganske vanskelig valg for meg å ta, så jeg er stolt over at jeg i det hele tatt klarte det. Ellers er jeg jo veldig motivert til både blogg og youtube, og jeg er klar for å ta begge deler til et nytt nivå. Satser på at det også gjelder bloggen når vi er tilbake hjemme. Er nemlig litt demotiverende med lite sollys og mye regn, men jeg skal gjøre alt jeg kan. 

Jeg liker egentlig det at det er så mange som blir motiverte til å ta tak i livene sine når vi bikker over til et nytt år. Jeg syntes det bare er synd hvor fort det kan dabbe av hos de fleste av oss. Er det en ting jeg er glad for at jeg startet med i November så er det treninga. Jeg er så glad for det, og det er gøy å se forandringene på kroppen. I januar og kanskje februar er nok treningssenteret stappa, og det gruer jeg meg litt til, men samtidig gleder jeg meg til å komme hjem og tilbake til trening. Ikke minst tilbake til en god rutine. Rutiner har det ikke vært noe av siden vi reiste sørover! 

Men jeg håper dere alle hadde en fin start på det nye året! Selv hadde vi en super hyggelig kveld sammen, og i dag startet jeg dagen med nok et deilig bad mens jeg lå og  så ut av vinduet på sola som lyste over snøen. Perfekt start til 2017, helt klart! 

Hva er den ene tingen du vil prøve å forandre og ikke minst klare i løpet av 2017? Og hadde du en fin overgang til det nye året? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *