Leaving Winter Wonderland…

I dag reiser vi hjem. Eller, hvertfall hjem mot Tønsberg! Videre til Trondheim skal vi nok ikke før i morgen, men reisen fra hytta starter allerede nå. Rett etter at dette innlegget er skrevet ferdig og delt på diverse sosiale medier, er det rett i bilen, klar for en 3 timers biltur. Jeg er glad vi valgte å bli en dag ekstra, da fikk vi en hel helg borte fra både Tønsberg og Trondheim. Og er det en plass det alltid er godt å komme til, så er det hytta. Inspirasjonen strømmer på hver gang jeg er her, og jeg kjenner også motivasjonen til at det skal fortsette. 

Jeg har også tenkt litt dere.. Jeg er utrolig motivert til å blogge og jeg er like motivert til å drive med youtube, så jeg er nødt til å finne en fin balanse mellom de to mediene. Derfor har jeg bestemt meg for at jeg skal i utgangspunktet blogge hver dag utenom de dagene jeg publiserer en video på youtube. Det vil si at det kommer (i utgangspunktet, kan hende det står tomt enkelte andre dager og) innlegg hver dag utenom Onsdager og Lørdager. Hva syntes dere om det? Da føler jeg at jeg klarer å holde kvaliteten oppe både her og på youtube uten at det blir for mye for meg. 

Jeg får jo mer å gjøre dette året enn bare blogg, youtube og jobb, så det å finne en balanse for alt er nok nøkkelen til suksess. Men jeg får jo jobbet og gjort klart mye i løpet av togturen hjem i morgen. Jepp, du leste riktig. Vi skal ta toget fra Tønsberg til Trondheim. Jeg kjenner jeg er spent og gleder meg lite til å ta fatt på en så lang reise, men det får gå! Da har jeg gjort det også! Men nei, nå begynner ting å bli klart til  at vi kan dra, så jeg må nok runde av. 

Jeg håper dere har hatt en fin start på det nye året så langt, og at dere fortsatt lever litt på gleden av at det er et nytt år. Det gjør hvertfall jeg! Er virkelig super spent på 2017! Okei, skal slutte å nevne det i hvert  innlegg. Dette er siste gangen, jeg lover. Eller… Jah, jeg lover! 

Ha en fantastisk mandag! Og ikke minst hva syntes du om antrekket? Måtte jo hvertfall få tatt et sett med antrekksbilder i så fine omgivelser! 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *