How I stay organized in the new year!

Endelig hjemme, og dere aner ikke hvor godt jeg har sovet i natt. Det var et mareritt å stå opp, og når jeg først registrerte at vekkerklokka ringte strakk jeg meg feil vei for å slå den av, for det at jeg var hjemme var ikke en tanke en gang! Hahha, var nok ganske langt borte når den først ringte. Men er det rart?! Å komme hjem til sin egen seng etter å ha vært borte i nesten to uker, og helt nytt sengetøy resulterer helt klart til en fantastisk natt med søvn!

Og dette innlegget skulle vell egentlig ut i går, og det var ikke det at jeg ikke hadde tid til å skrive det. For vi hadde tross alt over 9 timer til sammen på toget, men når nettet ikke funker store deler av veien gjorde det det hele hakket vanskeligere. Dermed ble det heller utsatt til i dag, men det håper jeg går greit! 

Jeg skal nemlig i dag snakke med dere om hvordan jeg organiserer hverdagen min nå i starten av 2017. Jeg er som kanskje mange av dere vet, ganske glad og avhengig av å planlegge om  jeg skal ha en effektiv nok dag/uke. Og i år har jeg faktisk bestemt meg for å prøve noe annet enn en personlig almanakk. Jeg har jo en derfra som varer til hvertfall Juli, men jeg liker veldig godt denne planleggeren jeg så på Panduro. Jeg betalte 399kr, og ja det er i det dyreste laget for en planlegger, jeg er enig der, men jeg tør faktisk å si at det er verdt det!  

I denne boken er det inspirerende bilder og quotes mellom hver måned. Det er en egen siden med To Do liste før hver måned starter, og på den siden er det flere andre bokser som du kan fylle ut med lister du ønsker. Jeg bruker To Do lista og har laget en regnings liste foreløpig. Det er fordi det er greit å ha en liste over ting som må gjøres i løpet av måneden, og ikke minst ha en liste over regninger for å holde oversikten. 

Ellers, som dere ser på bildene er det to sider med en oversikt over alle dagene i hver måned. Der liker jeg å skrive opp videoene som skal opp på youtube, for å ha oversikten og uten at det må skrives inn i hver enkelt uke. (Selv om jeg faktisk gjør det også.) For ja, det er også sider for hver enkelt uke i måneden, hvor du kan holde oversikten over hva du må gjøre fra dag til dag. 

Da liker jeg å skrive opp de dagene jeg skal trene, om jeg skal noe sted, om jeg skal møte noen, om jeg skal jobbe osv. Det har jeg i dagsboksen uten linjer, mens når det kommer til dagsboksen med linjer så skriver jeg inn hva slags innlegg eller hva slags video som skal ut den dagen (blå penn = blogginnlegg, rosa penn = youtube video). Dette gjør det lettere for meg å holde oversikten på hva jeg må gjøre når det kommer både til bloggen/youtube og til andre hverdagslige ting. 

Det er også noen ekstra ukesark i hver måned om du faktisk gjør noe feil eller faktisk vil gjøre noe annerledes. Selv fant jeg ut av dette da jeg fylte inn datoer på feil sider den første uken i januar. Haha, god start? Tjah, jeg lærte hvertfall at jeg skal dobbelt sjekke og ikke minst at det er noen ekstra ukes ark i hver måned. Mot slutten av hver måned er det faktisk også en oppsummeringsside som du kan fylle ut med gode minner, ting du hra lært osv i løpet av måneden som har gått. Dette ble jeg veldig engasjert av og jeg gleder meg til å fylle ut arket for Januar.

Jeg gleder meg vell egentlig til å komme ordentlig i gang med denne. Vi er jo bare noen dager inn i Januar, som betyr at jeg kun begynte å bruke denne for noen dager siden, men så langt er jeg så ufattelig fornøyd. Jeg har absolutt alt på en plass og jeg digger det!

Liker du å holde livet organisert med slike planleggere? Hva slags planlegger har du evt?

Del

2 Kommentarer

 1. 4. januar 2017 / 16:19

  Jeg har faktisk to planleggere… haha… snakk om OCD… neida. Men jeg har en for alle tingene jeg skal gjøre, typ tannlege, foreldremøte, reiser til Oslo på forelesning etc. Og så har jeg en som er mer rettet mot ting jeg må gjøre for å nå målene mine. 🙂 Elsker planleggere. Og det må være penn og papir. Digitale ting er ikke noe gøy 😀

  • Helene Lekven
   Forfatter
   7. januar 2017 / 10:32

   Hehe, jeg har nok vært mye som deg tidligere, men nå bruker jeg ipaden også i tillegg i stedet for to stykker på papir. Det er veldig greit å ha ting i kalenderen på ipaden for da synkroniserer den med både iphonen og macen, så du vet til enhver tid hva som må gjøres. (Jeg skriver mest opp ting angående blogg og youtube der da) 🙂 Jeg har nemlig fått litt mer sansen for det elektroniske, men klarer ikke helt å legge fra meg papirutgaven heller, så da blir det dobbelt opp!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *