The last confirmation! 

God fredag alle sammen! Har dere hatt en fin dag så langt? Og er det flere enn meg som er klare for helg? Selv så skal jeg jobbe litt i helgen også, men helg betyr litt mer kos når det kommer til maten her i huset. Det liker jeg! Jeg er nemlig streng på at det skal spises ordentlig mat i hverdagen, mens i helgen kan man kose seg, da selvfølgelig med måte. Men i dag er ikke en god dag bare fordi det er fredag og helg. Det er en god dag fordi jeg fikk endelig bekreftelse på det jeg har ventet med å fortelle dere! 

Jeg skal skrive et mer utfyllende innlegg om det på søndag, så dere får vente i spenning inntil da. Jeg vet, jeg er nå en av de bloggerne som lokker med noe hun enda ikke vil fortelle.. men det er rett og slett kun fordi jeg vil skrive et ordentlig og mer utfyllende innlegg om det istedet for å kun nevne det i en bisetning. Det er trossalt en ganske stor greie for meg, at jeg faktisk har klart å ta dette steget.

Nå i kveld derimot skal jeg kose meg med hjemmelaget pizza og film. En klassisk fredag her i huset! Kanskje vi fyrer i peisen etterhvert og? Det har nemlig vært så innmari kaldt her i Trondheim de siste dagene at jeg har ikke visst hvor jeg skulle gjøre av meg.. Dere kan hvertfall tro det er kaldt å dra på treningssentrene om morningene i treningstights. Ugh, får frysninger av tanken på at jeg skal det i morgen tidlig! Styrke står på planen og jeg kjenner at gleden ved å trene bare øker mer og mer. 

Etter at jeg startet i November er det et eller annet som har forandret seg oppi huet mitt. Eller så er det det at jeg ser forbedringene og ikke minst fremgangen jeg kan få. Jeg starter et nytt treningsprogram på mandag, så om det er noe jeg ser funker for meg og som jeg liker, så tenker jeg og kanskje dele det med dere etterhvert. Er det noe dere kunne tenkt dere? Skreddersydd treningsprogram fra min kjære samboer (toppidrettsutøver), det er ikke verst.

Er du spent på de store myhetene mine? Er treningsinnlegg noe dere kunne vært interessert i? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *