I fell in love all over again! 

Turen i dag ble ikke helt som planlagt. Vi hadde jo tenkt til å ta turen til marka, men da må vi ta bussen et stykke. Og når vi så at sola var på vei nedover allerede da Mathias kom hjem halv ett, bestemte vi oss bare for å gå en tur opp på festningen. Så en tur ble det, og det var deilig å bruke kroppen også litt ute i naturen, ikke bare inne på treningssenteret. Og når jeg er inne på trening så må jeg bare nevne hvor overrasket jeg er over treningstightsen dere ser på bildene under her. 


Dette er på ingen måte sponset, og jeg velger å skrive om dette fordi det er et produkt jeg genuint elsker og vil tipse dere om. Dere kjenner nok til merket allerede, men hvis ikke hører du om det nå. Treningstightsen fra Aimn er som ingenting jeg har prøvd tidligere. Jeg har nemlig lenge sverget til 2xu tightsen min, men fy så ubehagelig den er i forhold!! Stoffet i Aimn tightsen er mykt og lett å ha på, og vet dere hva? Den er ikke gjennomsiktig what so ever! 


Etter første gang jeg tok den på for litt over en uke siden har jeg vært frelst. Den er behagelig å bare ha på seg til hverdags mens du slapper av hjemme. Og det trodde jeg aldri jeg skulle si! Jeg skjønnte aldri hvordan folk kunne si dette før, men nå ser jeg greia. Du må bare ha det riktige produktet! Jeg kjenner at det ikke er lenge til neste tights bestilles, men må nok betale skolepengene mine i første omgang, bare stipendet kommer inn på konto, men en til tights fra aimn skal helt klart kjøpes inn. Jeg mener, når man trener 4 ganger i uka må man ha litt utvalg av treningstøy, og når man finner noe man elsker så finner man noe man elsker.Jeg bestillte tightsen min fra GetInspired.no og jeg var superfornøyd. Fraktiden var kort og produktet jeg fikk stod høyt over forventningene, så de skal jeg helt klart bestille av neste gang også! Jeg lurer litt på om jeg enten skal bestille denne eller denne. Jeg har ikke helt bestemt meg enda, men jeg har god tid! Ikke no hastverk her i gården, selv for en så god tights. (Skal ærlig innrømme at jeg heller litt mer mot den grønne da) 

Tightsen var faktisk ganske så varm å bruke ute, men etter litt over en timestid ute i kulda begynte jeg å bli litt nummen i rumpa. Haha, huff. Men da søkte vi varmen inne på Rosenborg Bakeri. Mathias ville nemlig spandere en deilig lunsj på oss, så det var så absolutt en hyggelig overraskelse. Og nå har han insistert på å sette opp hele pulten min uten hjelp. Jeg må få lov til å si at jeg har kapret drømmemannen? ? 

Har du prøvd noe fra Aimn før? Hvilket treningstøy merke liker du aller best? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *