Blue monday, no wait, it`s Tuesday!

Antrekksbilder med snø, det må nødt til å være en favoritt i mine øyne! Bildene blir så fine og lyse og det gjør rett og slett noe med stemningen når man ser på bildene. I helgen kom det mange centimeter med snø, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med akkurat det. Så gjett om min kjære samboer ble dratt ut hver dag for å ta bilder! Da har jeg hvertfall fylt opp et lite lager med antrekksbilder, noe som er greit, for man vet aldri hvor mange dager det går til neste gang det er opphold.

Denne uken er det nemlig meldt masse regn igjen. Ikke snø, men regn. Hver eneste dag. Vi kan jo alltids håpe på at det snur!

Dette var antrekket mitt på Lørdag. Vi skulle en tur på solsiden slik at Mathias fikk kjøpt noe til sykkelen sin, og ikke minst slik at vi fikk oss en tur ut. Men jeg må ærlig innrømme at jakka ble byttet ut etter at disse bildene ble tatt. Den er nemlig ikke så veldig varm, og på lørdag, da var det kaldt da! Men hadde det ikke vært for at det faktisk var en god del kaldere enn jeg trodde, så hadde den jo blitt på. Jeg mener, den er jo så fin, og ikke minst annerledes!

Når det gjelder den fine skjorta så kjøpte jeg den på salg på Zara på Fredag. Den var satt ned til 99 kr fra 349 kr, så der må jeg si at jeg gjorde et kupp! Jeg mener, den er jo også super lekker med broderiet på brystet og over den ene skulderen. Det gir det lille ekstra til en vanlig stripete skjorte! Også liker jeg det at det var splitter på sidene av skjorta. Dette gjorde hele looken til skjorta mye mer flatterende enn det den ellers hadde vært. Nei, jeg må virkelig si meg fornøyd med det kjøpet altså! Men hva syntes du?

Ellers håper jeg dere har fått en fin start på uken! Min har vært ganske så bra så langt, og jeg kan bare håpe at det fortsetter slik. Og det er jeg ganske sikker på at den vil! Nå derimot må jeg nok snu nesen min mot dagens studieplan. I dag skal det gå i «livsstil» (kroppsøvning), Gresk antikk (Historie) og analyse av lyriske tekster (Norsk). Spennende! Nei, jeg tror faktisk det skal bli bra. Det er utrolig godt å kjenne at man er igang med studiene igjen. Det skal jeg ærlig innrømme! (Bare ikke spør meg igjen om et par timer)

Ha en strålende dag! Og hva syntes du om Lørdagens antrekk? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *