Er dette riktig da Helene?

Hei og god Onsdag alle sammen! Har dere hatt en fin dag? Jeg blogger jo egentlig ikke på onsdager, og det ser det ut som dere har fått med dere utifra statistikken her inne. Haha! Men jeg tenkte jeg skulle stikke innom og skrive litt til dere. Jeg digger nemlig å skrive nå, spesielt ettersom iMacen min kom i hus i går ettermiddag. Det er helt sykt! Jeg har ønsket meg denne macen i så mange år, og endelig er den min! Jeg har allerede redigert min første video på denne, som dere kan se under her. Jeg har også i dag jobbet en del med skole, og det er så mye mer behagelig å jobbe fra denne, enn fra ipaden. Jeg aner ikke hvordan jeg skulle klart dette skoleåret med en ipad, det aner jeg virkelig ikke.

Men jeg rekker egentlig ikke å skrive så mye som jeg egentlig skulle ønske. Jeg skal nemlig om ikke så alt for lenge ut døra for første gang i dag. Huff, det hørtes fælt ut, men jeg skal møte en venninne for en kaffe. Og det tror jeg blir veldig hyggelig. Sist gang vi traff hverandre var i romjula, og det er forsåvidt ganske lenge siden for å være oss. Jeg mener, vi pleide å møtes ca en gang hver uke før jul!

Men før jeg stikker ut må jeg male meg et ansikt først. Jeg gidder ikke ordne meg noe skikkelig hvis jeg vet at jeg har en dag hjemme med skole og jobb. Jeg kler på meg ordentlig med klær, men om jeg kan gå sminkeløs så går jeg sminkeløs. Det er jo ikke noe som er deiligere enn det! Og når vi snakker om sminke så er dagens video ute på youtube. Det er den som er over her i innlegget, og det er min Mac leppestift kolleksjon. Ikke at den er noe stor i det hele tatt, men tenkte det var en morsom video å lage. Ikke minst til den gangen jeg har mange flere mac leppestifter og kan se tilbake på hvor få jeg hadde!

Nei, nå må jeg sminke meg! Håper dere har hatt en strålende dag så langt og at dere liker videoen. Fortell meg gjerne hva dere syntes i kommentarene! 

Del

2 Kommentarer

 1. 18. januar 2017 / 21:37

  For en inspirerende blogg du har 🙂

  Kan jeg spørre, hvor har du kjøpt lysene du har på når du filmer og tar bilder?

  • Helene Lekven
   Forfatter
   18. januar 2017 / 21:41

   Tusen takk skal du ha! 🙂 På bilder bruker jeg naturlig lys. Bruker veldig sjeldent studiolysene mine når jeg tar bilder. Føler det rett og slett ikke er like bra når det kommer til bilder. Og når det kommer til lysene vet jeg faktisk ikke nøyaktig hvor de er kjøpt. Jeg fikk de nemlig i bursdagsgave da jeg ble 20 år gammel. Men jeg vet at de ble kjøpt på en eller annen fotobutikk i Sandvika. Håper det hvertfall hjelper noe..Og beklager at jeg ikke kunne gi deg noe bedre svar, men jeg vet rett og slett ikke! Men dagslys er så absolutt bra nok, jeg bruker aller helst det! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *