With a touch of Burberry

God mandag alle sammen! Har dere hatt en fin helg? Selv syntes jeg den gikk hakket for fort, og jeg hadde nok litt for mye å gjøre. Men sånn er det innimellom. Jeg kjenner jo samtidig at det er godt å være igang med en ny uke. En ny treningsuke, ny blogguke, ny jobbuke og ja, rett og slett en ny uke på alle mulige måter. Jeg er nå akkurat tilbake fra ukens første treningøkt, og den starter som alltid med en langøkt. Hvis du ikke har lest innlegget om treningopplegget mitt de neste ukene, så finner du det HER. I morgen skal jeg trene styrke sammen med en venninne, og hun har vært så snill og sagt ja til å hjelpe meg med bilder til et styrke innlegg til dere. Så enten i løpet av denne, eller neste uke får dere nok et treningsinnlegg da i mer detalj. Jeg håper det er noe som faller i smak. Det forrige innlegget mitt ble hvertfall ganske så populært!

Nå står en deilig lunsj på planen før jobbing er det som skal ta opp de neste timene. Da både for pappa og skole. Er det mandag, så er det mandag! Men jeg skal også få filmet litt i dag, til onsdagens video. Jeg har nemlig funnet ut at jeg må bli flinkere til å starte på videoene mine tidligere. Jeg har vært flink til å utsette filmingen til kvelden før eller rett og slett samme dag. Og det er ikke lurt. Tro meg, det går, men da tar det hele dagen/kvelden. Så om jeg starter tidligere har jeg tid til annet ved siden av og jeg får ikke like dårlig tid. Å stresse og ha dårlig tid er noe av det værste jeg vet.

Når det kommer til bildene i dagens innlegg er dette et av antrekkene jeg tok bilder av over helgen for en ukes tid siden. Den søndagen var det så kaldt og jeg visste ikke annet enn å legge ull på ull. Dermed blir noen antrekk ikke alltid like stilige, men rett og slett praktiske. Men nå syntes jeg Burberry skjerfet spriter det litt ekstra opp. Antrekket kunne vært kjedeligere, det er helt klart! Det sier sitt om hvor kaldt det var når jeg ikke tok av jakka på noen bilder. Det er en sjelden begivenhet, og jeg tar jakka lett av selv om det er minusgrader ute, men denne dagen? NOPE!

Nei, nå får jeg få i meg litt mat før det går for lang tid etter trening. Jeg håper dere får en fantastisk dag og ikke minst en enda bedre start på uken. Jeg tror dette blir en bra dag. Jeg og Mathias bestilte nemlig en helgetur i går, så det skal nok planlegges litt i kveld. Reiseåret 2017 tok plutselig veldig av i forhold til hva jeg hadde trodd. Men det er bare gøy! Kan dere gjette hvor vi skal på tur? Det hadde vært så gøy å lese alle stedene dere trodde!

Hva sier du? Hvor tror du vi skal dra?? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *