The best thing I have ever done!

For noen uker siden startet jeg med noe jeg ikke har angret på i ett eneste sekund. Jeg var inne i en periode hvor jeg hadde lyst på usunnheter hele tiden, og det er ikke noe jeg ønsker å utsette kroppen min for. Jeg merker nemlig så stor forskjell på når jeg spiser mat kroppen vil ha i stedet for det den egentlig ikke vil ha. Men selvfølgelig så unner jeg meg noe godt og usunt innimellom. Men så er det jo den balansen jeg har snakket litt om tidligere da. Men jeg startet da med å kutte opp litt frukt. Vi kjøpte en pakke med grønne druer, en pakke med røde druer, appelsiner, og blåbær. Jeg kuttet dermed opp halvparten av både de grønne og de røde druene, to appelsiner, og samlet det med blåbærene i en boks. Bland alt sammen, og du har en nydelig fruktsalat som holder seg fin et par/tre dager i kjøleskapet. Og det er så deilig!  (Så bruker du resten av frukten i ukens andre blanding!)

Jeg gikk noen dager forrige uke hvor vi ikke hadde noe frukt og ikke noe fruktsalat, og jeg visste rett og slett ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Det endte med at Mathias dro villig på butikken på vei hjem fra svømming kl 22 om kvelden og kjøpte frukt fordi han ville slippe maset mitt. Neida, jeg spurte han pent om han ikke kunne stikke innom på vei hjem, og som den fantastiske personen han er, så gjorde han det. ♥ Men dette er virkelig den perfekte snacken å ha i kjøleskapet. For hvis jeg blir fysen og har lyst på noe godt så går jeg fort i kjøleskapet for å se etter noe. Og når jeg da ser boksen med fruksalat blir det fort et nydelig alternativ til andre usunnheter. Og jeg mener, salaten er jo super digg så det er ikke akkurat det at jeg ofrer noe!

Har du noe du pleier å lage eller lignende til når du er fysen? Eller har du andre gode tips på sunne ting som man kan ha tilgjengelig? I would like to know! Jeg tar hvertfall gledelig i mot gode tips, og det er derfor jeg ville dele dette med dere i dag. Jeg visste ikke helt hva jeg ville føle om å kutte opp frukt hver tredje eller fjerde dag, men jeg nyter det faktisk. Bare stå på kjøkkenet i mine egne tanker mens jeg lager meg en deilig fruktsalat. Ordentlig deilig er hele prosessen, så dette er ikke annet enn nytelse.

Kunne du tenke deg å prøve ut dette? Eller har du noen andre gode tips til meg? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *