My Favorite Products of 2016

Jeg vet vi er godt inne i Januar, og ikke minst godt inne i 2017. Men det betyr ikke at jeg velger og la være å dele mine absolutt favorittprodukter fra det siste året. Jeg har nemlig prøvd utrolig mye nytt, og funnet noen helt nye favoritter når det kommer til både sminke, hår, negler og skincare. Derfor ville jeg dele med dere i dag, mine absolutte favoritter i disse kategoriene. Selv elsker jeg slike innlegg og videoer, mye på grunn av at man kan lære av andre og se hva andre elsker. Det kan få meg til å ville prøve noen nytt, og hvem vet plutselig pryder det neste års innlegg med favorittene mine fra i år?! So, what are we waiting for? Let´s get started!

Starte med sminkekategorien var nok det som føltes mest naturlig. Ikke vet jeg hvorfor, men kanskje fordi disse produktene var så naturlige for meg å plukke ut? Når det kommer til Foundation har jeg virkelig ikke prøvd noe som er bedre enn NARS Sheer Glow. Den har en fantastisk dekkevne, men samtidig ikke for mye. Den setter seg ikke i de store porene mine, og det er rett og slett den perfekte foundationen. Jeg skal kjøpe en ny en i Februar når jeg og Mathias er på tur (Funnet ut av hvor vi skal enda?), ettersom den jeg har på bildet over har vært tom noen måneder. Ikke at det ser sånn ut, men tro meg. Det er virkelig ikke mulig å få mer ut av den. Jeg har prøvd alt!

Når det kom til leppestifter måtte jeg rett og slett dra frem to stykker. Det var ikke snakk om at jeg skulle klare å velge mellom disse to. De er fra Mac som dere ser og er i fargene Yash (Nude, matt leppestift) og Brave. Dette har nemlig vært de to leppestiftene jeg har strukket meg etter uansett hvilken årstid eller anledning jeg trengte noe på leppene. De er naturlige og fine til både hverdags og fest, og det er nok det som gjør at jeg liker dem såpass godt!

Et annet produkt fra Mac som har vunnet hos meg i 2016 er Mac Prep + Prime Finishing Setting Powder. Jeg er blitt avhengig av å bruke den etter at alt av foundation og concealere er malt på ansiktet mitt. Jeg bruker den for å gjøre sluttresultatet mer matt uten å gi mer farge som da et annet pudder hadde gjort. Det holder også concealeren på hele dagen og det er det ikke mye annet jeg har funnet som gjør. Så denne er helt klart et must i sminkemappa også nå inn i 2017.

Og når vi snakker om Concealer kan jeg ikke glemme å nevne denne fra Nilens Jord. Jeg fikk den ganske tidlig i 2016, og brukte den ikke noe særlig i starten. Det var nok fordi jeg var såpass glad i Mac concealeren min. Men i løpet av det siste halvåret har jeg funnet ut at denne duo concealeren dere ser på bildene er perfekt som en base under øynene mine under foundationen, mens jeg da tar mac concealeren min oppå der igjen. Den komboen har reddet øynene mine så mange ganger!!

Last, but not least når det kommer til sminke vil jeg snakke om øyenskygger. Jeg har overraskende nok ikke kjøpt så mye øyenskygger i 2016 og dermed ikke prøvd så mye nytt. Men en av palettene jeg kjøpte var Naked Smokey fra Urban Decay. Den paletten har blitt brukt mye, og det som gjør det er at man kan sminke naturlig og fine øyne og man kan sminke smokey looks. Du kan alt med denne paletten, og det gjør den også veldig grei når det kommer til reiser, for da har du alt i en palett!

Når det kommer til hår produkter har jeg prøvd så mye nytt gjennom året at det å finne absolutte favoritter var forholdsvis vanskelig. Dermed ble det med kun tre forskjellige produkter. Den første jeg vil snakke om er håroljen. Jeg har ikke brukt noe særlig av hårolje før 2016, og ved et punkt brukte jeg det hver gang jeg hadde vasket håret. Nå holdt ikke det veldig lenge i og med at det blir stress med masse produkter hele tiden i en ellers travel hverdag. Men jeg brukte dette et par ganger så fort jeg merket at tuppene begynte å tørke ut og håret føltes slitt. Bare ved å bruke denne en gang i vått hår var håret mitt medgjørlig og det var så deilig. Føler da ikke at man må til frisøren og få klipt vekk halve håret hver gang det virker tørt. Oljen har rett og slett reddet livet til håret mitt!

Produktet dere ser fra Björn Axén er en balsam, men jeg har den tilhørende shampoen som en like stor favoritt. Det er bare merkelig hvor fort man går tom for shampo i forhold til balsam. Så jeg hadde rett og slett kastet shampo flaska, men balsamen gjør samme jobb med tanke på å vise dere produktet. Dette settet har jeg nemlig falt veldig for det siste året. Jeg prøvde de første gang når jeg var på Gran Canaria i Mars i fjor. Jeg hadde fått den tilsendt og tok den med meg for å teste der. Det er første gang jeg har opplevd at håret ikke blir rart på ferie. De reddet altså håret mitt i utlandet og har hatt de med meg på hver tur siden da!

Når det kommer til tørrshampo er jeg ekstremt kresen. Jeg vet hva jeg liker og hva jeg ikke liker. Det skal holde lenge og man skal ikke se at håret er fullt av tørrshampo. Foreløpig er Batiste den beste jeg har prøvd når det kommer til mine kriterier. Selvfølgelig, akkurat det er jo bare smak og behag på hva man liker og ikke, men Batiste er hvertfall min favoritt. Jeg så at de har kommet med hårspray også nå, eller har de hatt det lenge? Hvertfall så er det et produkt jeg garanter skal prøve ut i nærmeste fremtid!

Jeg kunne ikke unngå denne kategorien, mest fordi jeg har tre produkter jeg absolutt elsker og vil fortelle dere om! Det første produktet jeg vil snakke om er Micellar vannet fra Garnier. Jeg har prøvd både den med og uten olje og har begge i skuffen på badet. Hvem av de som er den største favoritten kan jeg virkelig ikke si deg, men et godt produkt er det så absolutt. Den får av den vannfaste mascaraen, fjerner sminken i ansiktet og etterlater det friskt og godt. Det er rett og slett en produkt som gjør en god jobb, og det er nok til at det blir en favoritt fra tid til annen!

Når det kommer til ansiktsmasker er det også en annen ting jeg er ganske kresen på. Nå liker jeg best de som er peel-off masker og foreløpig har jeg ikke prøvd noen som er bedre enn denne fra Formula 10.0.6. Den er frisk og godt og med en gang jeg har tatt den på føler jeg at huden føles friskere og at den gir en deilig fuktighet til huden min.  Den er lett å ta av og stivner relativt fort. Så absolutt min favoritt så langt når det kommer til peel-off masker, men om du har en å anbefale så tar jeg gjerne i mot tips! Det gjelder selvfølgelig alle kategorier.

Det neste produktet jeg vil snakke om er det nærmeste jeg kan komme et mirakel produkt. Superstart Skin Renewal fra Elizabeth Arden har vært en reddende engel for meg den siste tiden. Jeg fikk denne i starten av Desember, men den ble fort en favoritt og ikke minst en fast del av rutinene mine både morgen og kveld. Dette er et produkt som skal på etter at du har vasket ansiktet ditt, men før du påfører dag- og nattkrem. Med en gang man tar den på kjenner man bare en enorm fuktighet i hele ansiktet som er utrolig fuktighetsgivende. Og jeg tør faktisk med hånden på hjertet si at huden min aldri har vært så fin som den har blitt etter jeg startet med denne. Den er et mirakel! Men jeg er jo mennesklig, så jeg får jo selvfølgelig kviser her og der innimellom. Hadde den forhindret det i tillegg hadde jeg ikke gått noe sted uten den!

 Og når vi først er inne på kviser så føler jeg at jeg må nevne et annet produkt jeg oppdaget i 2016. Og det er Clinique Anti-blemish Solutions Clinical. Jeg fikk med to prøver av denne da jeg kjøpte en del ting fra Clinique i sommer. Og de prøvene er enda ikke brukt opp. Jeg får såpass lite kviser at prøveeksemplarene holder langt om lenge, men når jeg først får dem er denne fantastisk å ha. Så fort jeg kjenner at jeg begynner å få en kvise så smører jeg littegran på området. På den måten har jeg også forhindret kviser. Men så er det jo de giga og vonde kvisene som dukker opp i løpet av natta da. De som aldri går vekk. Denne kan virkelig korte ned på tiden den er vond og i det hele tatt tilstedet. Denne svir og tørker på en måte ut kvisene. Noen ganger er den mer effektiv enn andre, men jeg har aldri opplevd at den ikke har funket. Men jeg bruker denne mest før jeg skal legge meg i og med at den tørker ut kvisene, og da får du et tørt lag med produkt i ansiktet, og det vil vi jo ikke ha i løpet av dagen.

Jeg kan jo ikke gå gjennom en favoritt post uten å nevne noe om negler. Som kanskje mange av dere vet så er jeg veldig opptatt av negler og at de skal se fine ut. Er ikke neglene mine fine og stelt, da føler jeg meg så fæl og jeg klarer faktisk ikke å konsentrere  meg om noe annet! Og når jeg ikke har funnet noen gode neglsalonger jeg tør å legge tilliten min til enda (mange rare teknikker der ute), så har jeg jo måttet finne en annen løsning. Og den løsningen ble løsnegler fra Primark!

Jepp, fra Primark. Det er faktisk noen av de beste neglene jeg noen gang har prøvd, og akkurat nå er det de spisse mørke lilla neglene som løper over tastaturet her. Jeg byttet i helgen og da hadde jeg ikke byttet siden romjulen. Og de neglene jeg satte på i romjulen satt fortsatt som støpt. Jeg sleit med å få dem av.. Og det er imponerende!! Negler fra Primark hadde man aldri trodd skulle holde i over 3 uker, hvertfall ikke til en pris på 1.50 euro.. Men tror det har mye med teknikken og forarbeidet jeg gjør. Dette skal jeg faktisk gå inn i mer detalj på i en video om et par uker, så om du ønsker å vite teknikken min så får du se det da!

Og det var da mine favoritter fra 2016, alle samlet på et sted! Men fy søren, jeg må bare si at dagen i dag.. phu.. FOR en dag. Jeg hadde så mange planer og så mye jeg måtte få gjort ettersom jeg ikke har vært noe i form tidligere i uken. Men når det meste av det foregår på nett, og nettet krangler hele tiden så blir det ikke lett. Jeg kom litt for seint i gang med å redigere dagens video, som vil si at jeg startet å laste den litt for seint, og når nettet hopper ut og inn og jeg bruker nesten 3 timer på å bare laste den opp. Ja da mister man litt motet. Men heldigvis ordnet det seg, og nettet kom greit nok tilbake til at jeg fikk være med på dagens naturfagsundervisning kl 17. Men så var det jo også dette innlegget som jeg så vidt hadde startet på, og som skulle ut i dag. For ja, når jeg bestemmer meg for at det skal ut, ja da skal det ut!

Men nå er jeg ferdig for dagen og jeg kjenner det skal bli litt godt. I morgen er det en ny dag, en dag som skal bestå av filming, skole, jobb, redigering, blogging og deilig vin og snikksnakk med en venninne på kvelden! Kjenner jeg gleder meg til det. Er ikke mye som slår vin og jentesnakk en fredagskveld!

Men jeg håper dere har hatt en fin dag og at det er greit dette innlegget kommer ganske mye seinere på dagen enn de vanligvis gjør! Har du noen av de samme favoritt produktene fra 2016? Eller har du evt et produkt jeg MÅ prøve?! 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *