En måned over all forventning!

Endelig føler jeg at jeg er skikkelig tilbake, og da mener jeg ikke bare når det gjelder selve bloggen, men også når det kommer til antrekks innlegg. I hele høst har jeg forsåvidt sliti en del med meg selv, selvtilliten og slitt med generel depresjon. Men det føler jeg at jeg har klart å dra meg selv ut av, og det er helt fantastisk! Jeg føler meg mye mer vell igjen i min egen kropp, og jeg begynner å nærme meg noe som ligner på det å være fornøyd. Jeg har selvfølgelig noen områder jeg vil og trenger å jobbe mer på, men så langt er jeg superfornøyd. Og med det sagt tenkte jeg at vi i dag kunne se på alle antrekkene jeg har delt med dere denne første måneden i 2017.

Det er ikke super mange, men jeg syntes det er en god start. Nå kommer det nok enda flere antrekk i Februar, mye fordi jeg skal både til London og til Alicante(!!!). Må jo benytte meg av andre plasser jeg kan ta  bilder! Det jeg egentlig gleder meg mest til er alle de fine plassene jeg kan ta antrekksbilder i London. Og vet dere hva? Til og med Mathias sa at jeg måtte ha med meg flere antrekk slik at vi fikk tatt mange bilder der borte. I mean?! A bloggers dream man! ♥ Så antrekksbilder fra midten av februar og utover i mars blir nok (forhåpentligvis) super fine! Jeg gleder meg hvertfall veldig.

Men nå må jeg jobbe litt med skole. Så jeg håper dere får en fantastisk dag og at begynnelsen på helgen blir bra. Hva syntes du om månedens antrekk? Og gleder du deg til flere neste måned? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *