Et perfekt alternativ i helgen!

Januar er jo måneden for nyttårsforsetter, enten om det er at du vil trene mer, bli flinkere til å spare penger, være mer sosial eller spise mindre sukker. Selv har jeg ikke noe særlig med spesifikke nyttårsforsetter, men jeg prøver stadig å ta valg som er bedre for både hode og kropp. Da at jeg må bli flinkere til å ta meg tid til å slappe av. Kanskje plukke opp en bok her og der, eller ta en hjemme-spa dag. Også har jeg blitt mer fokusert på å velge matprodukter som er bedre for kroppen min. Og det vil si at jeg vil helst ikke ha matvarer med så veldig mye sukker i seg. Og et alternativ for en skikkelig godtemoms som meg er da disse sukkerfrie dropsene fra Fribol. Fy søren så gode!!

Jeg skal ærlig innrømme at jeg var litt skeptisk. Jeg mener.. sukkerfrie drops som smaker godt? Sjeldent. Men joda, disse er faktisk utrolig gode! Favoritten er lakrissmaken da jeg er veldig veldig glad i lakris. Og så kommer de med jordbærsmak på andreplass, mens Karamint dropsene har nok samboeren fått da jeg ikke er noe glad i noe som har sterk mint smak. Og denne ble rett og slett litt mye for meg. Men å kose meg med lakris og jordbærdrops skal jeg helt klart i helgen!

Ikke misforstå, jeg skal kose meg med sjokolade og vin også. Det er jo trossalt helg! Men jeg føler meg litt bedre med tanke på at noe av det jeg stapper i kroppen er hakket bedre enn det det kunne vært. Jeg er hvertfall super glad for at det finnes slike alternativer man kan ty til f.eks hvis man må holde seg unna sukker av allergi årsaker. Det finnes jo det og! Om det er så mange drops igjen etter helgen, det vet jeg ikke om jeg kan love. Det var derfor jeg fant ut at jeg måtte ta bilder av dem i går før det forsvant for mange!

Har du smakt disse? Hva bruker du evt om du vil ha litt bedre samvittighet i helgen? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *