Ikke helt som forventet!

God morgen! Har dere hatt en fin uke så langt? Herlighet, tenk at det er torsdag allerede.. Dagene flyr virkelig avgårde. Ikke vet jeg hvorfor jeg blir like overrasket hver uke, men tiden flyr virkelig! I går hadde jeg og Mathias en skikkelig koselig kveld, hvor vi ganske så spontant fant ut at vi skulle lage cookies litt for seint på kvelden. Så da ble det jo sein nattkos med cookies og diverse youtube videoer utover natta. Sånt er greit innimellom, bare det ikke blir for ofte. Koselig og ganske så spontant var det hele, spesielt etter en lang dag med studier. I dag derimot er det tilbake til studiene, men først ville jeg bare vise dere noe jeg fikk i posten her om dagen.

Jeg fikk nemlig en liten pakke av Funliving.no med en Checkliste i marmor, en Journal og noen nydelige rosa blyanter. Jeg har helt forelsket meg i checklista med marmor mønster. Den er brukt hver dag etter at jeg fikk den. Jeg er fortsatt super glad i planleggeren min, men det er også godt å ha noe mindre å notere på fra dag til dag. Og hvor ofte dukker det ikke opp noe nytt man må gjøre i løpet av uken? Det føler jeg denne er perfekt til!

Journalen vet jeg vell ikke helt hvordan jeg skal bruke enda. Jeg tror jeg må sette meg litt mer inn i den, men den er jo så lekker å se på at det og bare ha den på pulten er for øyeblikket godt nok. Men jeg tar veldig gjerne i mot tips til hvordan den er fin å bruke om du har en slik selv! Jeg har vært litt inne på tanken om å skrive ned mitt favoritt øyeblikk fra hver dag i boken, og til slutt en oppsummering av hver uke. Jeg vet ikke helt ennå, men jeg kan godt oppdatere dere etterhvert som jeg har funnet ut av hva jeg vil.

Blyantene er jo også lekre, og jeg må ærlig innrømme at jeg får et lite smil om munnen hver gang jeg ser dem. De er bare så søte i den rosafargen med de små koselige ordene på! Nei, denne pakken var en stor slager altså, det var også derfor jeg bare måtte vise dere dette! Jeg kjøper lett dette igjen når jeg skal bruke dette opp, det er helt klart. Kommer garantert til å bli avhengig av checklisten! Men nei, nå må jeg nesten begynne å få krysse av litt ting på dagens checkliste. Kom jo litt seinere i gang i dag enn planlagt ettersom det ble litt seinere i seng i natt, men det syntes jeg er helt greit! Kvelder som det, sammen som kjærester trenger man innimellom. Også i hverdagen!

Håper dere får en fantastisk dag i dag, og hva syntes du om tingene? Var de ikke fine? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *