Fairytale!

Det ble plutselig ikke noe innlegg på dere i går! Sånn er det når ting går slag i slag fra man står opp. I går filmet jeg en sminkelook som skal ut på youtube på lørdag om en uke. Jeg var heller ikke helt i toppform, men jeg var i byen for en liten shoppingrunde (Må jo ha litt nytt før shoppingturen til London! Haha, girls gotta be girls!) og en cafètur med Elinor. Vi endte opp på Fairytale, som tidligere het Fairytale Cupcakes, men de er gått litt bortifra det konseptet og har nå startet med småkaker, terter og macroner. Ikke at det gjør meg veldig mye, for jeg er ikke i sentrum nok til at jeg drar dit så ofte, og det var super godt det de hadde nå. Men det var liksom den ene plassen i byen man fikk tak i ordentlig gode cupcakes..  Jaja, får finne en cupcake cafe i London! Her er hvertfall litt bilder fra gårsdagens cafètur;


Jeg gikk for en sitron terte og islatte, mens Elinor gikk for en macron i tillegg til islatten. Jeg har en liten svakhet når det kommer til Sitron Terter, men jeg må si at sitron cupcaken var ganske så god den og, mens de hadde den! Nei, nå skal jeg slutte! De er fortsatt super bra, og lokalet er like koselig som alltid! Jeg mener, hvor søtt er ikke serviset??


Og med det bildet sier jeg takk for meg. Jeg håper dere har alle hatt en super fin start på helgen! Jeg hadde egentlig tenkt til å slappe av en del i helgen, men det blir nok fortsatt litt blogg-, youtube- og skole jobbing. Jeg klarer jo aldri å ta meg helt fri. Men dagen i dag får jeg nesten ta som det kommer. Jeg har nemlig hatt noen smerter i øvre del av magen på høyre side siden i går kveld, og om det ikke forsvinner snart må jeg rett og slett ta en tur på legevakta. Mamma ville nok at jeg skulle vært der allerede i dag tidlig, men jeg ser det litt an. Men hverfall så får dere ha en fin dag! 

Og ha en fantastisk helg! Har du noen morsome planer for helgen? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *