Jeg er stolt!

Det er rart hvordan det begynner å bli naturlig for meg. Det er rart hvordan jeg begynner å bli vandt til å ha mye å gjøre. Jeg klarer å sjonglere mellom blogg, youtube, trening, studier og jobb. Det er merkelig at det går! Men vet du hva? Det går faktisk overraskende bra! Jeg er motivert til å blogge, jeg er motivert til å filme og jeg er motivert til å trene. Og oppå alt det så får jeg faktisk studert. Vent! Ikke bare får jeg alt det gjort. Jeg får vaska og rydda, laga middag og i tillegg vært litt sosial her og der. Vet du hva? Jeg er faktisk litt imponert over meg selv. Fuck Janteloven! Jeg er stolt over hvor flink jeg er om dagen!

Hva syntes du om antrekket? Selv likte jeg det overraskende godt! 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *