My new office area!

Noen av dere har kanskje fått med dere at jeg har fått meg pult og iMac. Dere som følger meg på insta har nok skjønt det hvertfall (Du finner brukeren min HER). Men hvertfall så tenkte jeg at jeg i dag kunne vise dere hvordan pulten min ser ut foreløpig. Jeg har litt diverse som jeg har lyst til å kjøpe inn og jeg har kanskje lyst til å få hengt opp noen hyller eller bilder på veggen, men får ikke helt bestemt meg. Så dette er helt klart ikke sluttresultatet, men det er en god start!

H-“kopp” – HER     Mønstret “kopp” – Søstrene Grene      Journal – HER     Alexa Chung it – HER
How to be Parisian – HER     Rosa blyanter – HER

For nå er jeg hvertfall super fornøyd selv. Jeg har en plass å jobbe da når det kommer til egentlig alt jeg driver med. Det er lettere å jobbe med blogg og youtube, det er bedre for meg å jobbe med skole på en pult osv. Det var helt klart ikke et bomkjøp! En pult og en iMac er ikke akkurat den billigste investeringen, men det var absolutt en god investering! Det er så mye bedre for nakken min å jobbe på denne måten istedet for å sitte å jobbe med alt på ipaden i sofaen. Nå har jeg ikke enda fått investert i en god stol, så problemer med rygg og nakke er ikke helt borte, men det får komme med tid. Jeg kan ikke kjøpe inn alt på en gang. Da forsvinner pengene fort! Skal jo trossalt til London neste uke og. Ææ, helt sykt å tenke på. Om litt over en uke er jeg i London!!

Men hva syntes dere om “kontoret mitt”? Noe du ville gjort annerledes? Det er helt lov å si! 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *