Interior lover!

Jeg har alltid vært veldig interessert i interiør, og det er ingen hemmelighet at jeg liker å stadig gjøre om på ting. Da jeg fortsatt bodde hjemme klarte jeg ikke å ha det likt i mer enn et par måneder av gangen, før jeg måtte gjøre om på hele rommet ved å ommøblere eller at jeg måtte bytte litt rundt på interiøret. Nå har vi ikke så mange muligheter når det kommer til å ommøblere her i leiligheten, men det har jo skjedd litt små forandringer siden vi flyttet inn. Mathias sin pult er flyttet fra stua og inn på rommet ved siden av. Mens jeg har nå fått egen kontordel rett ved siden av peisen i stua.

Men jeg har jo også byttet mye om på interiøret fra vi flyttet inn. Vi flyttet inn, hadde puter i friske og sommerlige farger, nytt interiør fra Ikea og jeg var super fornøyd. Men vi var vell så vidt inne i September før jeg var på jakt etter mer høstlige dekorasjoner. Det fant jeg jo, dere kan se hva jeg gjorde for å gjøre leiligheten klar til høsten i DENNE videoen.

Så var det jo jul, og julepynten og juletreet kom frem. Dette kom frem allerede i slutten av November, for da var jeg så lei av høstdekorasjonene. Men i Januar så forsvant jo julepynten igjen. Vi fikk ikke tatt det ned før vi var tilbake i Trondheim den 4. Januar. Jeg har faktisk «juleputene» fortsatt fremme, men de er ikke med julemotiv så føler ikke at det gjør noe. Jeg ville nemlig ikke finne frem alt til våren og sommeren allerede, og jeg ville beholde noen varme farger i leiligheten. Så da ble det de!

Men det var vell egentlig ikke alt dette jeg skulle skrive om i denne posten, jeg ville nemlig egentlig bare vise dere min favoritt del av huset for øyeblikket. Og merkelig nok så er det faktisk den ene vinduskarmen vår bak sofaen. Jeg syntes den er så koselig med kaktusene, lysholderen og lyshuset mitt fra Kähler. Jeg elsker kombinasjonen med alt sammen, og jeg har faktisk hatt lyshuset der en god stund. Men det er kun nylig jeg satte kaktusene og lysholderen der i tillegg, og det kunne ikke blitt bedre spør du meg. Nå elsker jo jeg Kähler, og jeg ønsker meg utrolig mye fra de forskjellige kolleksjonene deres, så å kjøpe Kähler til meg i gave er helt klart en slager! Det tror jeg moren til Mathias har skjønt da jeg fikk en stor Kähler skål til jul. Jeg elsker den og den pryder så fint på kjøkkenbordet atte!

Jeg har også en liten og en medium Omaggio Vase, så vi kan godt si at Kähler kolleksjonen min vokser sakte, men sikkert! Det er jo også noe med det at man forelsker seg i et merke og deres design, så jeg klarer jo ikke helt å stoppe. Så da vet dere det venner og familie; Sliter dere med å finne på noe i bursdagsgave eller lignende til meg, så er Kähler ting alltid et godt alternativ. Blir like glad hver gang!

Men grunnen til at jeg også forteller dere litt om min passion for ikke bare Kähler, men også for interiør, er fordi jeg ønsker å fordype meg enda litt mer i det. Jeg ønsker å gå til innkjøp av mer. Jeg ønsker å kunne ta fine bilder av interiør og ja, jeg ønsker rett og slett å ha mer med interiør å gjøre! Dermed håper jeg det er greit for dere med litt innslag av interiør her og der. Selv syntes jeg det hvertfall er supergøy å se hva andre har og hva slags designere de liker. Og ikke minst hvordan folk styler det hjemme hos seg selv.

Hva er dine tanker om interiør? Greit at det er der, eller har du en liten interiør elsker i magen? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *