Something blue..!

Jeg vet det er onsdag, men føler jeg for å blogge og skrive, så gjør jeg det. Jeg måtte bare vise dere disse øredobbene jeg fikk i posten i går. Jeg har bestilt litt av hvert fra Asos i det siste, og om du lurer på hva, så kan du se Haul videoen jeg akkurat har lastet opp på youtube HER. Men selv om jeg lagde den videoen, så måtte jeg bare vise dere disse. Jeg falt helt pladask for dem da jeg så dem på nettsiden, og jeg kan med hånden på hjertet si at de er enda mer fine i virkeligheten!

Da jeg var yngere, sånn typ. ungdomskolealder, var jeg så flink til å bruke forskjellige typer øredobber som virkelig gjorde det lille ekstra til hvert antrekk. Jeg husker jeg fikk mye komplimenter for det, og jeg elsket det. Men det sklei veldig ut, og nå de siste årene har jeg nesten ikke brukt øredobber en gang.

Men de siste månedene har jeg smått blitt flinkere til å bruke de igjen, og dermed tenkte jeg å kjøpe inn litt flere og litt mer statement øredobber. Og dette paret ble det første jeg gikk til innkjøp av, og jeg kunne vell egentlig ikke gjort et bedre kjøp. Hvertfall ikke hvis du spør meg. Jeg gleder meg kjempe masse til å style disse til forskjellige antrekk. Jeg mener, har du et helsvart antrekk så kan disse virkelig gjøre det lille ekstra du mest sannsynlig mangler.

Hvis du kunne tenke deg disse øredobbene, så finner du dem HER. Det ser desverre ut til at de nå er utsolgt, og jeg ser også grunnen. De var nemlig 96 kr da jeg kjøpte dem, men de har i etterkant blitt satt ned til 68 kr. Jeg kan skjønne at det hadde blitt utsolgt på 96 kr, for så fine er de. Men de var jo garantert å bli utsolgt til en lavere pris. MEN de fyller jo gjerne opp lagrene igjen etterhvert, det er derfor jeg fortsatt ville dele linken med dere. Så følg med, de kan komme tilbake!!

Hva syntes du om øredobbene? Hva syntes du om statement øredobber generelt? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *