We’re on our way!

Veldig god morgen alle sammen! Dette ble virkelig et tidlig innlegg. Men sånn går det når man er på reisefot! Vi var oppe allerede i 3 tiden for å være sikre på at vi fikk med oss alt vi skulle, og slik at vi hadde god tid. Man vet aldri hva som kan skje, selv om man reiser midt på natta. Men nå er vi faktisk på vei! Det er så merkelig, jeg føler vi bestillte denne reisen for bare en ukestid siden, men det er allerede en måned siden. Merkelig hvor fort tiden går. Ikke at jeg vil at disse neste dagene skal gå noe fort. Jeg vil bare nyte hvert eneste minutt av hver eneste time, sammen med min kjære. Vi har allerede noen planer langt, men vi har faktisk nesten 4 hele dager i byen, og vi har vell egentlig kun planlagt ca. hva vi vil gjøre to av dagene.

I dag er planen og ta det med ro. Vi lander på Heathrow allerede kl. 10:00, og vi regner med at vi er på hotellet innen en time eller to. Og da har vi faktisk resten av dagen på oss! Så det blir nok litt smått med shopping, før vi har en rolig kveld på hotellet. Eller, det blir en rolig kveld på hotellet etter et event med Club Monaco (skal ikke klage på at det er fashion week i London denne uken). Gleder meg super mye til eventet, men forteller mer om det siden.  Vi tok jo ikke denne turen for å stresse rundt, så dermed er det deilig at vi faktisk har vært i London før. Vi føler ikke at vi må stresse rundt for å se alt. Vi så vell egentlig alt av turiststeder under vår forrige tur sammen, for rundt 3 år (!!) siden. Og da føler vi at vi kan ta det litt mer med ro og ikke minst gjøre akkurat det vi føler for akkurat i øyeblikket på denne turen.

Nok bloggmateriale skal det helt klart bli ut av denne turen. Følg meg gjerne på instagram også, jeg bruker nemlig instastories mye mer enn snapchat for øyeblikket. Og gjennom hele turen vår skal jeg oppdatere der jevnt og trutt. Så følg meg HER om du vil holde deg oppdatert!

Nei, nå skal vi nok snart gå ombord i flyet, så vi får heller blogges igjen fra London! Ha en fantastisk dag! 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *