Aloft Hotel in London

Wow for en dag det ble i går! Vekkerklokka ringte allerede kl. 3:15, vi satt på flybussen en drøy time seinere, og flyet var i lufta litt over 06:30. Flyet skulle gå til Stavanger, men det jeg ikke hadde fått med meg var at det også skulle innom Bergen. Dermed ble det først en flyvning til Bergen, så en svipptur på 25 minutter i lufta for å komme til Stavanger. Når vi endelig var ankommet Stavanger, var vi jo selvfølgelig litt forsinket, men vi rakk flyet videre til London. Phu!

Det tok jo selvfølgelig tid å komme frem til hotellet også, noe vi ikke gjorde før klokken slo 13:00 (lokal tid). Og etter det var vi så sultne at vi bare måtte finne oss et sted å spise. Dermed gikk turen innover til sentrum. Det ble mat, og vi gikk og kikket innom både Nike Town og Topshop/Topman. Shoppet noe gjorde vi ikke da vi var så skutt etter en lang reise, og det ble ikke noe bedre av at vi kun hadde sovet 2 ½ time den natta. Innen kl 19. Var vi tilbake på hotellet, med potetgull i senga foran tv’n som snurret en film. Hvor jeg da til slutt slokna. Det ble dermed ikke noe event på meg med Club Monaco i går, jeg var alt for sliten og jeg hadde virkelig ikke kreftene til det.

Men det var helt klart nok om gårsdagen, la meg heller vise dere og fortelle dere litt om hotellet vårt! Hotellet ligger litt utenfor sentrum, akkurat over grensen til sone 3 på undergrunnen, om det sier deg noe. Vi bor på Aloft, og det er virkelig et helt fantastisk hotell. Det er faktisk også veldig dyrevennlig, og det gjør med en gang at det får et pluss i boka hos meg. Men det er jo selvfølgelig noe med atmosfæren her da. Det er ikke uten grunn at både jeg og familien min stadig reiser tilbake til dette hotellet!

Baren er superlekker med gode drinker og gode matretter om du ønsker en middag i baren. Det er også underholdning her noen kvelder, og det er alltid gøy å få med seg.

Vi fikk et ganske så likt rom som det jeg og søsteren min hadde sist jeg bodde på dette hotellet. Rommene er romslige med store senger, stor dusj, nydelig bad, og jah. Det er rett og slett super fine og sofistikerte rom, som jeg digger. Og sengene er faktisk ganske så bra også, og det er jeg pirkete på!

Nå er vi hvert øyeblikk på vei ut døren her. Mathias skal nemlig klippe seg i en superkul salong i Topman butikken. Hvor crazy er ikke det?! Og mens han gjør det kan jeg gå i underetasjene hvor det er Topshop. Jeg kan shoppe, sette meg på cafeen, skaffe meg en blow-dry eller få ordnet neglene. ALT er å finne i den butikken altså. Jeg digger det! Skal prøve å få tatt litt bilder slik at jeg får vist dere. Men nå må jeg stikke. Snakkes!

Jeg håper dere får en fantastisk dag! Og hvordan syntes du hotellet ser ut? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *