Current Wishlist – Interior

Tidligere skrev jeg jo at jeg ville bli mer aktiv når det kommer til Interiør. Og mer aktiv har jeg helt klart blitt. Er det noe jeg tar meg selv i å tenke på stadig vekk er det forskjellige biter interiør som jeg gjerne kunne satt her og der i leiligheten. Foreløpig er det nok kjøkkenet hvor jeg ønsker meg mest. Og akkurat nå har jeg dette dere ser under her i handlekurven min på lunehjem.no. Det er dette jeg ønsker meg mest av alt for øyeblikket. Okei, jeg ønsker meg jo selvfølgelig noe fra Kähler i tillegg, men det får vente litt til. Med mindre jeg finner noe på salg så klart. Jeg har nemlig sett at det er en del salg på Tilbords på Kähler, og det kan bli litt farlig. Disse koppene står nemlig litt for høyt på ønskelista (ikke at de er på salg da).

1. HER          2. HER          3. HER          4. HER

Har du noe av dette? Og i såfall er du fornøyd? Grunnen til at jeg ønsker koppen med en M på, er fordi jeg allerede har en med en H. Og jeg har skikkelig lyst til at vi skal ha de to ved siden av hverandre med en blomst hver oppi på kjøkkenbenken. Jeg tror det kan bli så fint og ikke minst stilrent. Og da sammen med de matchende kjøkkenhåndklene er det jo prikken over i´en. Skiferplaten er nok mest for bilder av bakevarer og lignende, når jeg skal ta bilder av det til bloggen. Men det er jo også fint å servere småting på om man får besøk. Så man kan absolutt bruke det til en hel del. Det er bare å bruke fantasien.

Har du forresten en interiørside jeg burde sjekke ut? Og hva syntes du om ideene mine for kjøkkenet? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *