Breakfast in bed

God morgen, og god søndag! Jeg sier dette hver uke, og jeg gjør det igjen; tenk at denne uken begynner å gå mot slutten.. I kveld reiser vi hjem fra London og jeg kjenner det er ganske så kjedelig, men samtidig så er vi ganske så slitne nå. Det tar på med travle dager i storbyen og gåing fra morgen til kveld. Men det har absolutt vært deilig å komme seg litt vekk. Det hadde vi begge veldig godt av! 


Vi kommer nok til å ta det ganske så rolig i dag, og gjøre akkurat det vi vil og kanskje ta noen siste bilder. Vi flyr ikke hjemover før i 20 tiden, så vi har litt tid på dagen i dag. Men stresse rundt og løpe hit og dit, det gidder vi ikke i dag. Avslappning og kjærestetiden vi har igjen her i London skal utnyttes helt til siste slutt! 

Men nå må jeg egentlig avslutte og få pakket de siste tingene i kofferten slik at vi får sjekket ut. Bedre å gjøre det med en gang istedet for å måtte komme tilbake to ganger til i løpet av dagen! Så jeg håper dere får en fantastisk søndag og at dere lader skikkelig opp til en ny uke – så blogges vi mer i morgen når jeg er tilbake i Norge (for en dag).

Hva er dine planer for denne søndagen? Og hva er din absolutte favorittfrokost på tur? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *