Randoms from London

Ny uke, og ny reise i morgen. Men vi er nok ikke helt ferdig med London enda. Jeg har fortsatt et par plasser jeg vil skrive om, også har jeg jo selvfølgelig noen antrekksbilder til dere. Vi tok vell bilder av fire antrekk, så de vil komme ut i løpet av de neste ukene. Men i dag tenkte jeg heller å vise dere litt bilder fra London som rett og slett ikke passer inn i et annet innlegg. Et knippe med randome bilder fra rundt om i London!

I dag er planen å rydde ut av kofferten, vaske litt klær og finne frem mer sommerlige klær før jeg skal pakke. Det er meldt mellom 15 og 20 grader på dagen, så det er ikke super duper varmt, men det er absolutt varmt nok til å pakke litt sommer/vårklær! Selv om jeg må pakke litt varmere klær og. Det er vistnok veldig skiftende og kan være en kald vind, så det er bare å forberede seg på alt! Godt jeg har en lett koffert hvor det går an å ta med seg en del.

Grunnen til at jeg reiser nedover til Spania denne uken er det at på onsdag blir lillesøsteren min 18 år. Og ikke snakk om at jeg skulle gå glipp av den store dagen hennes! Så dermed reiser jeg nedover i morgen, og kommer hjem igjen på lørdag. Det er enda en kort tur, med kun 3 hele dager, men det føler jeg er akkurat nok. Jeg har prøvd å være der en uke, men det ble nok hakket for lenge, så tre hele dager og to reisedager er nok perfekt!

Men jeg håper dere får en super start på uken! Og er det noe spesielt dere ønsker å lese om på bloggen fremover? Jeg tar imot alle forslag! Greit å vite litt hva dere vil lese om også. Eller er du fornøyd slik det er? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *