Mexican, please!

Jeg fortalte dere jo om marerittet vi hadde når det kom til et sted å spise i Notting hill i DETTE innlegget. Og jeg fortalte at det løste seg heldigvis til slutt ved at vi fant denne mexikanske restauranten. Selv har jeg helt ærlig aldri vært på en mexikansk restaurant før, så jeg visste ikke helt hva jeg skulle forvente. Og helt ærlig? Jeg visste ikke hva halvparten på menyen var. Jeg tok bare en sjanse og bestilte noe som hørtes godt ut. Jeg bestilte Chicken Tostada, mens Mathias bestillte en eller annen tacorett. Jeg tok bare bilde av hans rett i og med at den så mer appetittelig ut, men min smakte faktisk best (Ja, måtte smake på Mathias sitt også). Så jeg kan absolutt anbefale Chicken Tostada om du ikke vet hva du vil ha på en mexikansk restaurant.

 

Det var en super fin og koselig restaurant og de ansatte var hyggelige og ikke minst hjelpsomme om man lurte på noe. Når det kom til prisen på dette stedet så var jeg ikke veldig imponert, jeg og Mathias betalte nesten like mye for maten vår, men han hadde dobbelt så mye mat som meg. Så må si jeg ble litt overrasket. Jeg mener, jeg hadde én lefse greie og jeg betalte 7.20 pund. Ganske så dyrt om du spør meg, men det var absolutt verdt det. Vi storkoste oss! Jeg ville bare bestillt noe annet slik at jeg fikk mer mat for pengene neste gang.

 

I det vi fikk maten vår, fikk de på bordet ved siden av oss et fat med Churros og flytende sjokolade. Og vi ble selvfølgelig litt for fristet av det, og når ingen av oss ble så veldig mette av maten passet det perfekt å bestille et fat på deling selv. Det var super godt og jeg må innrømme at det er farlig å gå plasser de har dette fra nå av. Men jeg har klart meg bra so far. Jeg mener, det hjelper jo ikke å trene for og stramma opp litt om jeg bare fortsetter å spise som om man er på ferie. Hehe, nå er jeg jo fortsatt på ferie, men dere skjønner hva jeg mener!

Har du noen gang spist på en mexikansk restaurant? Hva ville du anbefalt å bestille? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *