Getting that spring feeling!

God søndag alle sammen! Jeg er endelig hjemme igjen, og det ble brått stille fra meg her inne i helgen. Men sånn er det når man er skikkelig dårlig, og det er jo slik livet er, så det føler jeg rett og slett at jeg ikke trenger å unnskylde meg for. Og om du følger meg på insta, så fikk du sikkert med deg noen av «klage» insta storiene mine, og skjønte hvorfor jeg ikke blogget.

Men nå er jeg hvertfall hjemme og føler meg forholdsvis bedre. Jeg er som regel fin til litt utpå dagen hvor jeg blir slått rett i bakken. Det er en slager, men dermed er det jo greit at jeg hvertfall får gjort litt mens jeg enda har energi til det.

Det er forsåvidt også derfor jeg blogger nå, men å redigere noen bilder fra Spania hadde jeg ikke overskuddet til, så det får bli med noen som allerede var redigert fra London. Dere får heller få en titt på Spaniabildene i morgen tenker jeg. Og ikke minst så syntes jeg disse bildene bare er fine, de minner meg virkelig mye om våren og hvor mye jeg lengter etter den!

Men jeg må jo innrømme, jeg syntes det er fint når snøen ligger så fint som den nå gjør utenfor vinduet. Bare den ikke smelter og gjør bakken utenfor såpeglatt å gå ned, så er jeg fornøyd! Også er det jo super koselig å sitte inne med en kopp te under teppet, og se ut på det fine vinterværet ute. Mens du vet at det snart er tid for nystekte fastelavens boller!

Det har jeg også nemlig gjort i dag, satt bolledeig som nå står i ovnen og godgjør seg. Hmm, jeg innser nå at jeg ikke høres veldig syk ut, men jeg er på bedringens vei, og jeg skal innrømme at jeg ikke gjorde alt på egenhånd. Mathias hjalp meg med både det ene og det andre!

Resten av dagen skal kun gå til avslappning før det er tilbake til hverdagen igjen i morgen. Jeg skal kose meg videre med te-koppen min, boka jeg starta på i går og etterhvert noen (forhåpentligvis) deilige fastelavensboller. Og jeg gleder meg sånn!!

Jeg håper dere alle får en fantastisk avsluttning på uka! Vi er vell ikke de eneste som har valgt å kose oss litt ekstra med fastelavensboller i dag? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *