It’s in the (gold) details!

God morgen! Det er fredag, solen skinner og jeg er super klar for noen dager fri. Nok en uke begynner å nærme seg slutten, men før den tid skal det bli utrolig deilig med helg. Vi har vell egentlig ikke så mye planer, men med det været som er meldt hele helgen er det klart at vi må finne på noe. Turer skal det hvertfall bli nok av. Det er nemlig så deilig å starte dagen med å gå en tur. Spesielt når det er fint vær, med skyfri himmel, en sol som varmer og ikke minst fuglene som begynner å kvitre. Våren er virkelig fantastisk altså!

Og som dere kanskje ser har jeg vår tilbehøret klart allerede. Noen nye solbriller er kjøpt inn, nytt deksel til mobilen, og et lite og enkelt smykke. Tilbehør har mye å si når det kommer til enkelte antrekk, og nå som våren er rundt hjørnet tenkte jeg det var på tide med noe nytt. Solbrillene kjøpte jeg rett og slett fordi de er så like Prada solbrillene mine, men enormt mye billigere. Jeg ville nemlig ha noen solbriller i den stilen, men i svart og ikke bare blå, som jeg har fra før. Så da ble det med et billigere eksemplar fra Asos foreløpig. Vi får se hva som skjer i løpet av sommeren!

Mobildeksel – HER      Smykke – HER      Solbriller – HER

Dekselet kjøpte jeg vell egentlig mest fordi det gamle var så falleferdig og stygt at jeg virkelig trengte et nytt et. Og da falt valget ganske fort på denne fra New Look, via Asos. Jeg får virkelig ferie stemning av å se på det, og jeg føler forsåvidt ikke at det er en negativ ting. Det er fargerikt og gjør meg glad, noe mer trenger jeg ikke. Eller, det er jo faktisk greit at det beskytter mobilen min samtidig da!

Men ellers er nok planen å nyte dagen litt i dag. Gå en tur i det fine været, kanskje ta en kaffe på solsiden og bare nyte livet. Det høres ganske så fristende ut, men jeg har nok også litt jobb å gjøre i dag og. Filming står på planen, også må jeg jo redigere den før den skal ut i morgen. Men det går ganske kjapt og greit! Jeg må bare få satt igang. Og dere, hvis det er noe spesielt dere vil jeg skal lage video av i nærmeste fremtid er det bare å si i fra! Jeg har noen ideer for de neste ukene, men tips fra dere hjelper veldig det også!

Ha en fantastisk fredag! Har du noen spesielle planer for i dag eller resten av helgen? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *