London by night

Den siste kvelden vår i London, som var Lørdags kvelden, valgte vi å spise en litt seinere middag midt i hjertet av London, før vi tok turen til London Bridge. Grunnen til at jeg ville hit var for å ta noen kule nattbilder av den majestetiske broen. Den er helt klar like vakker om kvelden, som om dagen, om ikke enda mer vakker. Og bildene syntes jeg heller ikke skuffet. Jeg har ganske mange bilder fra denne turen til London Bridge, men man må jo ta en del før bildene i mørket faktisk blir bra. Så det var jo flere som ikke kom gjennom nåløyet. Men av de som kom gjennom har jeg plukket ut tre av bildene, som dere skal få se. Og hvis du ser nøye, så kan du faktisk se noen stjerner på noen av bildene. Det syntes jeg er ganske så sykt!

Nå har vi nesten skapt en tradisjon hvor vi må ha bilde på/ved London Bridge, for dette gjorde vi også på turen vi hadde for tre år siden. 

Jeg elsker faktisk å ta bilder når det er mørkt ute, det er noe med det at jeg utfordrer meg selv litt ekstra når det kommer til fotointeressen min. Selv om det er kanskje litt for enkelt å bruke det kameraet jeg har nå til det, så syntes jeg det er så gøy. Å ta litt billder av majestetiske bygninger eller liknende om kvelden.. Det må jeg helt klart prøve å få til mer av. Jeg mener, jeg bor i en fantastisk fin og gammel by med mange flotte bygninger som er fint lyst opp.. Hvorfor har jeg ikke gjort det før?! Gjett om det skal bli gjort i nærmeste fremtid! Og om dere vil se bildene – si gjerne i fra i dette innlegget slik at jeg er klar over det. Hvis ikke blir det nok bilder jeg tar for min egen interesse og hobby!

Hva syntes du om bildene? Og er slike bilder noe dere vil se mer av? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *