When it comes to my lips…

I only use the best!

Det er jo ingen hemmelighet at som blogger og youtuber må man ha en viss interesse for både mote og skjønnhet. Hvertfall den type blogger og youtuber jeg selv er. Og jeg setter pris på det å se bra ut både når det kommer til hjelp fra sminke eller klær. Klesstilen min har forandret seg mye det siste året, og den er vell fortsatt litt i forandring. Man kan ikke akkurat bytte ut klesskapet over natta. Men når det kommer til sminke så er jeg ganske nøytral av meg. Jeg går mye for de samme type fargene både over øynene og på leppene mine. Og det har ikke forandret seg så mye med årene, men nye produkter finner jeg alltids, og da ikke minst nye favoritter.

For øyeblikket er jeg veldig opptatt av å ikke tørke ut leppene mine. De har nemlig gjennomgått en del i det siste da jeg har vært mye ombord i fly, og sitter mye inne i tørr luft. Og da er det viktig for meg at produktene jeg bruker på leppene ikke gjør skaden værre. Elizabeth Arden 8 Hour Cream er dermed en fast partner hos meg. Den ligger så og si konstant på pulten min slik at jeg har god tilgang til den, også havner den fort i veska så fort jeg skal ut av leiligheten. Grunnen til at jeg liker den så godt er at den fukter leppene mine som ingen andre produkter noen gang har gjort. Og den holder fuktigheten lenge, noe jeg syntes er ganske viktig. Er deilig å ikke måtte fukte leppene på nytt hvert femte minutt.

Ellers så har jeg de siste ukene oppdaget de to andre leppeproduktene. Nr. 1 er Velvet Lip Glide fra Nars i fargen Bound, og den falt i smak fra første øyeblikk. Den jeg har er faktisk en prøve jeg fikk med når jeg kjøpte en Primer og Foundation fra Nars, men det er ikke et spørsmål om jeg skal kjøpe den i en større størrelse en gang. Jeg har den faktisk på i DENNE videoen. Det er en veldig fin og nøytral farge. Jeg vil kalle den nude, men heller mer nude lilla enn nude beige. Og det er helt klart en farge jeg gjerne griper etter når jeg skal ha nye leppestifter. Jeg aner helt ærlig ikke hvor mange forskjellige typer nudes og lilla nudes jeg har i kolleksjonen min.. Det er nok hakket for mange. Men vi bare later som at den tanken aldri streifet oss. Okei? Okei.

Og sist, men ikke minst så har vi den nyeste leppestiften min fra Rimmel London. Denne er i farge Nr. 55 og heter My Nude, som dere kan se på bildet lenger opp i innlegget. Dette er en av leppestiftene i «kolleksjonen» til Kate Hudson, og jeg elsker så mange av de fargene hun har gitt ut med dem. Jeg har jo en fra tidligere, som jeg blogget om HER. Ikke akkurat en lignende farge, men absolutt like nydelig som denne. Også gjør det jo ingen ting at prisen er såpass lav. Det er en fantastisk konsistens, og en farge som holder lenge på leppene. Og som sagt tidligere er det helt klart et pluss at man ikke må passe på at leppestiften holder seg fin hele tiden gjennom dagen.

Men jeg er veldig interessert i å høre hva du syntes om leppestifter og andre leppeprodukter. Jeg vil vite hva du evt liker best å bruke, og hva din absolutte favoritt leppestift er. Kanskje jeg får prøvd den ut jeg og?

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *