Flowers always make everything better!

God torsdag og snart god helg!

For en uke dette har vært. Mandagen startet så bra og jeg fikk gjort så mye og følte at dette skulle bli en ordentlig bra og effektiv uke. Tjah, det var helt til migrenen inntraff Tirsdag morgen. Så både Tirsdag og i går lå jeg rett ut med migrene store deler av dagen. Eller, jeg følte meg bra i går frem til litt utpå ettermiddagen, da smøg migrenen seg tilbake. Men det positive er at jeg og Mathias fikk hvertfall tatt ferdig vårrengjøringen her i leiligheten før jeg lå rett ut resten av dagen. Nye tulipaner kom det også i hus, og til og med årets første påskeliljer er på plass på kjøkkenet. Gleder meg så mye til de blomstrer! Blomster gjør meg så enormt glad og løfter humøret mitt med en gang jeg ser dem. Så det er ikke annet enn positivt å ha noen i hus!

Disse blomstene er nok de jeg hadde forrige uke, og de holdt seg så fine i en hel uke. Og det syntes jeg er ganske så bra. Ikke at jeg vet helt hva som er normalt når det kommer til tulipaner, men når det står at det kun er en 5 dagers garanti, så forventer jeg ikke at de er super fine i en hel uke! De kjøpte jeg på Floriss på Solsiden, mens denne uken prøvde jeg meg på å kjøpe noen fra Rema 1000 i og med at de hadde tilbud på dem den uken her, men er ikke like imponert. Jeg måtte faktisk kaste noen allerede i dag tidlig.. Men de som står igjen nå, de står veldig fint, så satser på at de hvertfall holder gjennom helgen!

Jeg har så veldig en fredagsfølelse i dag, og dere vet vell alle hvor fælt det er? Men det er ikke fredag og helg enda, så jeg får vell snu nesa mot skolebøkene. Ble jo ikke akkurat mye lesing etter innlegget på tirsdag og ikke i går heller. Så har en god del å ta igjen før jeg kan ta helg. Og jeg må nok kanskje jobbe litt gjennom helgen og, jeg kjenner eksamensnervene begynner å komme allerede og det er ikke bra. Så da er det greit å komme seg gjennom stoffet slik at jeg får gått skikkelig igjennom det jeg føler jeg må gå mer gjennom. Og jeg roer meg forhåpentligvis litt mer når jeg får eksamensdatoene den 20. Mars. Eller, jeg roer meg nok ikke om jeg finner ut at eksamen er i slutten av April. Da blir jeg nok ikke mindre stressa. Men jaja, det får jeg heller ta når den tid kommer!

Og som dere kanskje skjønner er tankene litt all over the place i dag, litt som denne bloggposten. Men slik er det noen ganger. Følelser og tanker er ikke alltid like lett å kontrollere, men jeg prøver så godt jeg kan.

Jeg håper dere hvertfall får en veldig fin torsdag og ikke minst at dere har hatt en fin uke så langt! Og er det flere enn meg som har en kjærlighet til det å ha blomster i hus? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *