Pink, black n’ grey!

God morgen, og endelig kan jeg si det; god helg!

Planen var egentlig å starte dagen på treningssenteret allerede kl 9 i dag, men slik endte det da ikke. Jaja, sånn er det. Jeg har nok å gjøre i dag, så treningen får heller vente til i morgen. Men det er fredag dere, og det er helg. Solen skinner til og med i dag og! Vi har virkelig hatt en knallfin uke den uken her, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med det selv om jeg ikke har vært helt i form med tanke på migrenen tidligere i uken. Bare det at jeg ser det er en nydelig blå himmel med en stor sol på seg blir jeg mer enn fornøyd!

Og når vi først er innom det med migrene, så ble disse bildene tatt på onsdagen. Jeg hadde følt meg fin hele formiddagen, men når disse bildene ble tatt hadde migrenen desverre begynt å komme kraftig tilbake. Derav grunnen til at jeg ser så trøtt ut. Og gjett om det bar rett hjem og legge seg når bildene var tatt. Da var jeg ferdig.

Men jeg ville bare så veldig gjerne vise dere dette antrekket. Jeg følte meg nemlig skikkelig bra i det og da er det jo gøy å vise det litt frem. Ikke at jeg så så mye annet enn bleik ut i den toppen med denne bakgrunnen, men det får så være. Det er ikke mange måter jeg  har kunnet fått noe sol på kroppen i det siste. Selvbruning føler jeg bare ødelegger alle klærne mine og solarium er det ikke snakk om en gang! Så da viser jeg heller stolt frem hvor bleik jeg er frem til vårsolen varmer nok til at man kan sitte litt ute igjen! Og jeg er jo helt klart ikke alene om å ikke være brun på denne tiden av året, så jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke bryr meg så mye om det ser ut som toppen og huden min går i ett. Det er jo egentlig bare komisk. Haha!

Det er fredag, og det betyr gjerne en dag med filming for min del. Men først skal jeg få gjort unna litt oppgaver i Sosiologi, slik at jeg får levert inn dem før helgen virkelig er i gang. Og etter det skal resten av morgendagens youtube video filmes, for så at jeg skal redigere den og laste den opp. I ettermiddag skal jeg også møte Elinor for et glass vin, kanskje vi får sitti litt i solveggen på solsiden, det hadde vært deilig! Også blir det filmmaraton, vin og god mat med min kjære i kveld. Dette kan jo rett og slett ikke bli annet enn en god dag!

Jeg håper dere også får en bra start på helgen og at dere gjør akkurat det dere har lyst til! Har du noen spesielle planer for denne helgen? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *