Addicted to traveling? Is that a thing?

Hvorfor er det så gøy med antrekksbilder i utlandet? Det er noe med det at man har nye områder, nye bakgrunner og rett og slett ny inspirasjon! Jeg elsker å se antrekksbildene jeg har tatt mens jeg er ute på reiser. De gir meg merkelig nok en helt annen glede når jeg ser tilbake på dem, enn om jeg har tatt de rett borti gata eller nede på solsiden. Det er flere minner som ligger bak bildene, enn det at jeg drar Mathias vekk fra pc’n for å ta noen bilder en dag. Det er nok mest det, men så er det jo også så inspirerende å finne nye plasser man kan ta bilder. Jeg må rett og slett bare bli flinkere til å åpne øynene mine for nye alternativer her i området. Trondheim er jo en vakker by, med mange muligheter. Jeg drar bare ikke nok nytte av den!

Men nå kommer det nok ikke til å bli lite antrekksbilder fra utlandet dette året. Jeg startet jo 2017 med ca. null antall reiser planlagt, og nå sitter jeg nå her i starten av Mars og har allerede vært på to utenlandsreiser. En tur til London og en tur til Alicante, som dere helt klart har hørt nok om frem til nå. Men det jeg ville snakke om nå, var reisene som nå er planlagt videre fremover. Det har nemlig vist seg å bli noen!

Den neste reisen vår er om litt under en måneds tid. Vi skal nemlig en tur sørover til familien min i påskeferien for å feire at pappa fyller år. Og samtidig, retteresagt dagen før pappa fyller altså Mathias år. Så vi får nok ta en skikkelig bursdagsfeiring den helgen vi er der! Vi skal være der i en uke, og stopper innom Amsterdam på vei hjem, så vi har faktisk en hel ettermiddag og kveld i Amsterdam før vi reiser videre hjem dagen etter. Mathias har jo ikke vært og besøkt familien min i Spania tidligere, så han har jo litt å ta igjen av opplevelser, men det skal nok bare bli gøy!

Neste reise etter det er foreløpig en som fortsatt er litt usikker. Dette er rett og slett fordi det er midt i eksamensperioden. Lillesøsteren min vil nemlig ha meg med til England en helg, og da en spesifikk helg på grunn av noe som skjer i den byen vi drar til. MEN jeg får ikke eksamensdatoene mine før den 20 Mars, så jeg vet ikke om jeg kan eller ikke før det. Så om det passer seg og at jeg har eksamen en eller annen gang før den spesifikke helgen blir det en helgetur til England i Mai.

Det blir også kanskje en tur til Budapest i Juni, og i Juli blir det Kroatia med familien til Mathias. Så jeg kan med hånden på hjertet si at det blir et ganske så bra reise år for min del. Og jeg gleder meg kjempe masse til alt jeg skal få oppleve av nye, og gamle og kjente plasser.

Jeg og Mathias har faktisk planlagt en reise nordover på seinsommeren en gang også. Mathias har nemlig lenge hatt et stort ønske om å dra til Lofoten, så da blir det rett og slett det nå i år! Satser på at vi begge får jobbet en del i sommer, slik at vi kan ta oss råd til det. Jeg mener, det er ikke billig å leie bil og kjøre oppover mot Lofoten! Men det blir nok helt sikkert en fantastisk tur om vi får det til. Noe jeg absolutt håper at vi gjør.

Men jeg må jo si at det er ganske imponerende å starte året med null planlagte reiser, og nå to og en halv måned senere sitter jeg med to gjennomførte og fem til som kan skje. Da kun litt over halvveis inn i året! Noen er litt mer usikre enn andre, men 3 av dem blir det garantert. Haha, vi får se om det blir noe til høsten. Det er nok ikke sikkert i og med at det blir så mye annet tidligere i år, men nå er jo høsten den «værste» tiden å bo i Trondheim på. Så kan hende jeg må rømme litt sørover i år og, vi får se!

Har du noen reiser planlagt for resten av året? Og hvor er din absolutte drømmedestinasjon? || Og hva syntes du om antrekket og bildene? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *