I’ve got a plan!

Tiden har virkelig fløyet fra meg i dag! Okei, jeg skal innrømme at det var en ganske rolig start på dagen i dag, ved at jeg dro meg litt for lenge i senga. Men det er ikke det som har stjålet timene ut av dagen min i dag. Det er det rett og slett filming av bakevideoen min som har gjort. Alt gikk ikke helt etter planen og jeg måtte starte helt fra bånn av igjen når kaka egentlig var ferdig. Ikke veldig motiverende, og det var ganske så vanskelig å holde positiviteten oppe akkurat da. Men kake nr. 2 ble faktisk enda bedre enn den første, så det endte ganske så bra, og jeg er super fornøyd med resultatet! Mathias var ganske glad for at jeg måtte lage to, for da ble det jo faktisk mer  kake på han. Men tror heller jeg skal invitere en venninne på kaffe/te og kake på Søndag, slik at vi ikke spiser opp alt på egenhånd!

Men jeg stresset litt med å faktisk få denne kaken bra av to grunner. Nr. 1 – Jeg måtte ha et ferdig resultat til videoen min som skal opp i morgen tidlig. Og nr. 2 – Jeg har lyst til å starte med en fast dag i uken hvor jeg blogger om mat og oppskrifter. Forrige søndag startet jeg jo med å blogge om DENNE fantastisk kyllingsalaten (som du absolutt burde smake om du ikke har gjort det enda), også tenkte jeg å fortsette med det. Å blogge om mat generelt på søndager! Enten det er lunsjretter, frokostretter, kaker, middager, mellommåltider osv. Jeg har lyst til å avslutte uken deres hver uke, men en inspirerende oppskrift som du kanskje kan prøve deg på den kommende uken.

Løp ut for å ta bilder midt mellom regnbygene i dag, men det funket fjell det, så her har dere altså denne fredagens antrekk!

Jeg vet hvertfall jeg syntes det er gøy og ikke minst inspirerende å se hva bloggerne jeg følger lager til middag, lunsj og kaker. Selvfølgelig ikke hver dag, men en oppskrift av forskjellige ting en gang i uken tror jeg kan bli ganske bra. Jeg har allerede planlagt at søndag neste uke skal det komme ut en middagsoppskrift som jeg absolutt elsker! Men denne helgen har dere en fantastisk kake og se frem til. Og selv om videoen kommer ut på youtube i morgen, så betyr ikke det at søndagsinnlegget kommer ut på lørdag istedet. Neida, da får dere vente til søndag! Så skal dere selvfølgelig få en annen oppdatering her inne fra meg i morgen. Jeg skal ikke la det stå helt stille!

Ellers vil jeg jo prøve å ha helst to antrekk per uke fremover. Denne uken er hvertfall i boks nå, og så får vi se hvor lenge jeg faktisk klarer å holde det. Men jeg har troa! Jeg er veldig inspirert til andre innlegg om dagen også, så plutselig har jeg så mange planlagt at det fort kan komme to innlegg på en dag, men det er vell ikke krise, er det det?

Så der har dere det! En liten plan for hvordan jeg legger opp bloggukene mine for tiden. Helst to antrekk i uken, og oppskrift på et eller annet på søndager. Så kommer selvfølgelig skjønnhet, interiør og reising i tillegg til det. Jeg tror det er en god plan og jeg gleder meg til å fylle ut litt mer av mat-kategorien igjen!

Men nå håper jeg dere får en fantastisk fredag videre og at dere har hatt en fin start på helgen! Hva syntes du om planen min for bloggen fremover, og hva syntes du om antrekket på bildene? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *