Lemon Loaf || VIDEO

Fy søren for en søndag dette kommer til å bli! Når man våkner til at solen skinner, og det egentlig er meldt overskyet og kanskje regn. Det er det vanskelig og ikke smile! Jeg sitter også her i treningstøyet og er klar for en styrke økt her hjemme i stua så fort dette innlegget er ute. Jeg skal helt klart avslutte uken på beste vis. For senere i dag kommer også Elinor på kake og te, så det blir utrolig koselig! Vi høres sikker skikkelig gamle og kjedelige ut, men vi er begge super glad i te, og når jeg har denne fantastiske sitronkaka i kjøleskapet så blir det fort et par stykker ved siden av.

Jeg lagde sitronkaka på fredag, og det var første gang jeg prøvde det. Det gikk egentlig helt fint og den ble super bra, helt til jeg skulle ha den ut av formen. Det ville den rett og slett ikke. Så hele kaka gikk i oppløsning. Ikke fordi den var tørr eller understekt; den var nemlig veldig fin. Jeg hadde bare tatt det dumme valget å smøre brødformen istedet for å ha bakepapir. Og i og med at oppskriften skulle være i en video denne uken, måtte jeg jo lage hele kaken på nytt slik at jeg fikk tatt bilder og filmet en fin kake. Er jo ikke fristende å lage en kake som gikk i oppløsning? Men jeg håper hvertfall dette ser hakket mer fristende ut!

Oppskriften finner du i denne korte og fine videoen:

Grunnen til at jeg ville vise dere oppskriften i en video denne uken er fordi jeg ville prøve noe nytt for disse søndags-matinnleggene, og fordi jeg hadde planlagt en bakevideo som skulle ut på youtube. Så da gikk jo det rett og slett hånd i hånd! Det kunne ikke passet bedre.

Kaken(e) ble hvertfall kjempe gode og Mathias har bestilt de igjen allerede til uken, men det får vi nå se på. Når vi har inngått en avtale på godteristopp i en måned, er det ikke akkurat det beste å lage kaker hele tiden. MEN jeg skal lage en kake neste helg. Da kommer nemlig lillesøsteren min på besøk fra Spania, og da tenkte jeg at jeg kanskje skulle lage min kjære mormors sjokolade langpanne kake. Den er helt fantastisk. Så et par stykker av den skal vi få lov til å spise, selv med godteristopp!

Men jeg håper dere kanskje ble litt fristet til å lage dere en sitronkake! Jeg syntes det er SÅ godt selv, og det passer seg jo veldig i og med at vi er på vei inn i påsketiden. Påskeliljene er allerede på plass som dere vet, og jeg elsker det! Denne kaken er super enkel, tar kun noen minutter å slenge sammen, før den lager seg helt selv i ovnen. Enklere blir det ikke rett og slett!!

Kunne du tenke deg å prøve denne? Og ønsker dere noe spesielt når det kommer til mat innleggene på søndagene? Noe du vil jeg skal prøve ut for deg? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *