Plans for the week

God morgen og god mandag kjære lesere!

Jeg tenkte jeg kunne starte denne uken litt annerledes enn jeg vanligvis pleier. Jeg tenkte at jeg i dag kunne dele med dere hvordan planene mine for uken ser ut. Dere får jo stadig litt innblikk i livet mitt enkelte dager, når jeg skriver om det. Men jeg tenkte det kanskje kunne være litt morsomt å dele med dere alt jeg vet jeg skal denne uken allerede på denne mandagen. Planer forandrer seg og ting må kanskje flyttes på etterhvert, men det er hvertfall slik uken min ser ut denne mandags formiddagen.

Jeg håper dette er noe som hvertfall kan være litt interessant for oss overnysgjerrige mennesker! Også får dere jo se litt hvordan jeg legger opp ukene mine.

Mandag

Mandager pleier for meg å enten være veldig travel eller veldig rolig. I dag er det nok en litt mer rolig start på uken, og jeg kjenner at det ikke gjør noe. Jeg skal rydde og vaske litt der det trengs, men leiligheten ser faktisk ganske så fin ut, så er ikke mye som må gjøres. Kanskje tørke litt støv her og der, og ta oppvasken på kjøkkenet. Ellers blir det å jobbe meg ferdig med et kapittel i Sosiologi, planlegging av uken (som jeg forsåvidt gjør mens jeg skriver dette innlegget), laste opp onsdagens video på youtube, og sist men ikke minst må også ukeshandelen bli gjort! Det er lenge siden vi faktisk har fått gjort ukeshandelen på en mandag, men det får vi søren meg i dag!

Tirsdag

Trening står på planen first thing denne tirsdagen. Hva som skal trenes aner jeg ikke enda, men jeg mistenker at det kanskje blir en liten hardøkt på sykkelen. Selv om jeg syntes spinningen var super fæl på torsdag forrige uke, så er virkelig motivasjonen der til å bli bedre! Dette blir også ukens filmedag, og skole blir gjerne lagt på hyllen denne dagen. Jeg skal filme to videoer, og gjerne få redigert minst en av dem. Men det blir gjerne begge når jeg først er igang. Det blir også litt annet bloggarbeid da jeg har diverse nye samarbeid rundt hjørnet. Så det blir utrolig spennende!

Onsdag

Onsdag blir en rolig studiedag etter en travel tirsdag. Sosiologi står også på planen denne dagen, og nok et kapittel skal jobbes gjennom. Det nest siste kapittelet faktisk, så snart er det den siste gjennomgangen før eksamen står for tur. En av videoene som ble filmet på tirsdag skal også lastes opp denne onsdagen, slik at den ligger klar for publisering på lørdag. Også satser jeg på å få tatt noen antrekksbilder til et innlegg nærmere helgen!

Torsdag

Dette er heller ikke en veldig spennende dag, da dagen skal starte med trening før jeg skal fokusere litt på historie igjen. Må jo ikke bare jobbe med ett fag, jeg har jo faktisk eksamen i to!

Fredag

Fredag derimot. Fredag gleder jeg meg veldig til! Jeg skal denne dagen bake min kjære mormors sjokolade langpannekake. Jeg får en venninne på besøk til middag og vi skal kose oss med både middag og kake som dessert. Jeg tror det blir en utrolig koselig kveld. Men ellers på dagen så bruker jeg gjerne fredagene mine på det jeg føler jeg ikke fikk gjort tidligere i uken. Enten om det er noe bloggmessig, eller om det er at jeg føler jeg må jobbe mer med skole osv. Fredagene mine pleier altså å være veldig åpne!

Lørdag

Lørdag blir det nok som vanlig en rolig start på dagen. En deilig frokost før litt rydding og vasking av leiligheten står for tur. Denne gangen en ordentlig vask av både kjøkken, gulv, og bad. Vi får nemlig seint lørdag kveld besøk av lillesøsteren min fra Spania. Og uansett hvem det er vi får besøk av så liker jeg at det ser litt mer ordentlig ut når de kommer. Dermed litt småvasking på forhånd. Også blir det selvfølgelig å møte henne på busstoppet nede på Solsiden!

Søndag

I og med at søsteren min kommer såpass seint på lørdag tenker vi at søndagen skal bli ganske så rolig. Vi gidder ikke å stresse, og vi tar morgenen og formiddagen med ro. Det blir nok en tur bort på Bakklandet om været er på vår side. Kanskje vi til og med kan sitte ute og ta oss en kopp kaffe? Det hadde vært veldig deilig. Og på kvelden så blir det nok enten en tur på kino eller en film her hjemme. Kommer litt an på hva vi føler for, så vi får se!

Men det er hvertfall slik min uke ser ut for øyeblikket. En god blanding av skole, youtube, blogg og sosialt. Bloggarbeidet kommer jo i tillegg til alt annet hver dag, for der tar jeg ikke pause, men jeg gadd likevell ikke å skrive at jeg måtte blogge hver dag. Det vet dere jo mest sannsynlig fra før av!

Dere ser også kanskje at ukene mine ikke er de mest spennende, men når man studerer fulltid og har to «jobber» så går det mye tid til det. Men denne uken har jeg jo faktisk satt av en kveld til jentekveld, OG vi får besøk av lillesøsteren min. Så denne helgen vil det jo faktisk skje litt, noe som er litt gøy. Det kommer til å skje litt neste uke også, så kanskje jeg skal prøve å starte den uken på denne måten da og?

Hva tenker du? Liker du slike innlegg som dette? Og skal du noe spesielt denne uken? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *