This jacket though….

Nok en dag med skinnende sol, når det egentlig er meldt regn. Det gjør ikke annet enn godt på humøret altså! For en uke dette skal bli, uansett hva været er de neste dagene! Jeg kjenner jeg kribler etter å komme meg en tur ut i det fine været, før det eventuelt snur. Det ser virkelig helt fantastisk ut med skyfri himmel, sol og små skudd på trærne utenfor. Det er virkelig vår, kjære dere! Vi har til og med kjøpt inn enda et par påskeliljer slik at vi faktisk kunne ha noen i stuevinduet også, og det ble fint!

Planene ble litt forandret i dag, jeg skulle egentlig ha en filmedag i dag, men det blir rett og slett flyttet til i morgen uten at det blir noe problem. Jeg kjenner at jeg rett og slett vil fokusere litt ekstra på skole før jeg føler jeg kan ta meg den ene dagen fri for å filme. Jeg fikk nemlig eksamensdatoene mine i går, og når den jeg føler jeg er minst klar for er allerede helt i starten av Mai, mens den andre ikke er før i Juni fikk jeg litt små hetta. Dermed blir det skolejobbing for alle penga i dag. Og en gåtur da, en gåtur i det nydelige været!

Jeg virkelig digger denne jakka jeg har på bildene. Jeg syntes den er så annerledes at den rett og slett blir kjempe kul. Jeg elsker armene på den, og nedre halvdel av jakken er dekket av fuskepels, og det gjør så mye ekstra til et ellers kjedelig antrekk. For et år siden hadde jeg nok aldri brukt såpass med penger på et plagg som er såpass out there, men selvtilliten har nok økt noen hakk når det kommer til stilen min. Det er ikke alltid det blir like bra og det kan jeg se selv. Og selv om denne jakken ikke akkurat passer til alt i garderoben min, så var den absolutt verdt det. Og den var jo ikke super dyr, det var den ikke! Kommer an på hvem som ser tenker jeg.

Dette var antrekket mitt på søndag og jeg ønsket ikke annet enn noe som var enkelt og komfortabelt, og det var akkurat det dette antrekket var. Enkelt, komfortabelt, men samtidig litt stilig med jakka og statement øredobbene! Jeg har også, som dere kanskje ser, fått litt hekta på krøllete hår. Jeg har mine perioder hvor jeg elsker det og andre perioder hvor jeg ikke gidder å gjøre noe med håret, men nå er det en god krølleperiode. Det er nok mest fordi jeg har funnet en god og effektiv måte å få en avslappet, men samtidig fin look.

Og når vi først er inne på beauty talk – jeg driver og planlegger en del skjønnhetsinnlegg som skal legges ut i løpet av den neste måneden. Men jeg lurer litt på hva det er dere er mest interessert i å høre om? Om det er sminke, hudpleie, hår, noen spesielle merker, osv. Jeg ønsker veldig gjerne tilbakemelding, enten i kommentarfeltet eller på melding. Da får jo dere delta litt i hva som kommer ut på denne bloggen og!

Men jeg håper dere får en strålende tirsdag, og hva syntes du om søndagens antrekk? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *