Plans for the week

Ny uke, nye muligheter! Denne mandagen blir helt klart ikke som mine vanlig mandager, ettersom min kjære lillesøster enda er på besøk. Hun drar ikke hjem før i morgen kveld, så det gjør rett og slett denne uken litt annerledes for min del, men det er veldig greit! Det er bare deilig å få litt uker som er litt annerledes, for det kan gjerne gå litt for mye i det samme sånn ellers. Men ja, nå er dere vell spente på hvordan denne uken ser ut i forhold til den forrige?

Mandag

Det er mandag, og det er den første dagen byen faktisk er åpen mens søsteren min er her. Så vi skal nok helt klart en tur inn til sentrum for litt shopping. Shoppingen blir det nok mest hun som tar seg av, men jeg er veldig flink til å vindus-shoppe! Også er det jo utrolig gøy å se hva som er i butikkene om dagen. Jeg er jo faktisk ikke så ofte inne i sentrum (sier jeg nå som jeg har vært der to ganger på litt over en uke..). Så det skal nok bli en hyggelig dag! Kanskje jeg oppdaterer med litt bilder fra dagen seinere i dag?

Tirsdag

Denne dagen blir nok ganske rolig, og vi har ikke noe spesielt planlagt. Kanskje jeg jobber litt med skole mens Linn holder på med sitt før vi finner på et eller annet. Hun drar jo også seinere på kvelden, så en deilig middag skal vi ha før den tid. Men det er litt deilig å ha noen dager åpne til å gjøre akkurat hva man føler for også. Og denne uken blir det rett og slett en tirsdag, og ikke fredag som det vanligvis er. Eller.. «ikke noe spesielt planlagt» er vell ikke helt riktig. Linn skal nemlig ta sin første tattovering tirsdag morgen/formiddag, så det kommer til å bli utrolig spennende!

Onsdag

SKOLE! To ukedager er gått unna, og helt sikkert ikke så mye skolearbeid. Dermed blir nok store deler av denne dagen satt av til skole, skole og atter skole. Om jeg fikk litt hetta når jeg fikk vite eksamensdatoene? Kanskje litt. Men jeg begynner å føle at jeg nærmer meg litt bedre tid, så det er deilig! Jeg må bare jobbe litt til før jeg føler jeg er der jeg burde være.

Torsdag

Etter en lang skoledag på onsdag, så starter jeg nok torsdagen med en deilig treningsøkt. Hva  det blir å trene denne dagen tror jeg jeg skal kjenne etter når dagen kommer. Resten av dagen derimot blir det nok fortsatt mye skole som skal stå på planen. Kanskje ta noen bilder til noen blogginnlegg osv. Filmedag trenger jeg ikke å sette av denne uken da jeg ligger godt foran skjema. Greit å filme flere videoer når man kan, så får jeg litt «fri» fra youtube-«jobben» innimellom. Noen ganger må det bare bli sånn, mens andre ganger skjer det av ren tilfeldighet. Uansett er det litt deilig!

Fredag

Fredagene pleier jo å være de dagene jeg har litt åpne til å gjøre det som trengs, men som jeg skrev tidligere ble dette heller på tirsdagen denne uken. Dermed blir det nok en del skolearbeid denne dagen også. Kanskje kjedelig å høre at det er kun det jeg skal, men sånn er nå livet til studenter. Det blir nok også en rolig fredagskveld hjemme med pizza til middag og en Harry Potter film på skjermen. Jepp, vi er nok en gang på en ny Harry Potter runde. Vi blir aldri lei!

Lørdag

Kanskje vi skal få til litt venninnetid igjen? Det frister hvertfall å ta en cafetur enten på bakklandet eller jah, hvor som helst egentlig. Jeg bare elsker venninnetid på diverse cafeer, så det skal jeg helt klart få til! Ellers blir det nok en rolig lørdag, med kanskje litt rydding av leiligheten. Føler det alltid trengs så er greit å få det unnagjort.

Søndag

Søndagene våre pleier vi gjerne å holde hellige. Når jeg sier det så mener jeg at vi planlegger gjerne absolutt ingenting, og gjør nøyaktig det vi har lyst til. Enten om det er å gå en tur sammen, sitte på hver vår pc, se filmer eller serier sammen, osv. Og ikke minst spise deilig mat. Ikke godteri ettersom vi har godteristopp, men deilig mat gjelder like godt på søndag som det gjør på fredag og lørdag her i hus. Ikke nødvendigvis usunt, men godt!

Så der har dere det! Det viste seg å kanskje ikke være den mest interessante uken likevell, men sånn er det nå. Når man starter uken med to dager fri fra skole, blir det fort et fokus på det seinere i uken. Og det blir nok ikke noe mindre fokus på det frem mot eksamen. MEN jeg skal prøve å ikke skrive for mye om det. Det er jo kjedelig å høre om skole hele tiden, I know. I’ll try my best!

Har du noen spesielle planer for uken? I hvertfall så må du ha en fantastisk en! 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *