Classy & feminin

Long time no see hadde jeg egentlig lyst til å skrive nå, men det er vell egentlig ikke helt sant? Det bare blir litt rart når alle innleggene i helgen + det på mandag var ferdigskrevet, så føler jeg ikke at jeg har sitti ned og skrevet noe til dere på lenge. Jeg gjorde jo det tidligere i dag, jeg skrev jo det innlegget som kom ut i formiddag, men følte liksom ikke at jeg var tilbake før nå. Hvorfor? Jeg har ingen anelse, men det føles hvertfall godt å være tilbake. Og enda bedre føles det når jeg har noen ferske antrekksbilder til dere!

I dag har jeg og Mathias brukt deler av dagen til å ta bilder og filme diverse antrekk, og dette var det første vi tok bilder av. Grunnen til det var fordi det var dette antrekket jeg brukte mest i helgen og jeg ville så gjerne vise dere dette allerede nå. Jeg følte meg så fin og feminin med skjorta og vi kan jo si at den setter standarden for resten av antrekket? Det syntes hvertfall jeg! Og den passet perfekt med en vårlig rosa leppe. Jeg prøvde ut leppestiften og glossen fra Rituals, som jeg fikk i DENNE videoen, og jeg må faktisk si at jeg liker resultatet ganske så godt. Det hadde jeg ikke trodd, for å være fullstendig ærlig.

Men jeg ville vell egentlig bare innom for å høre hvordan det står til med dere? Jeg håper dere har hatt en fin uke så langt, det har hvertfall jeg! Men nå blir det nok ikke så mye spennende som skjer resten av den, men det er helt greit. Og dere, jeg håper dere får en fin lillelørdag videre og gjør det beste ut av hver dag. Livet er herlig når man bare lærer seg å sette litt mer pris på ting. Det er helt klart noe jeg må lære meg selv. Det er så lett å få en negativ innstilling til diverse ting, men livet blir så mye bedre bare man lærer seg å tenke positivt!

Hva syntes du om antrekket? Og har du hatt en fin uke så langt? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *